29. maaliskuuta 2011

Hyvä päivä

Tänään oli minulla ja lapsilla vielä vapaapäivä, huomenna alkaa työviikko. Eilinen käytettiin ulkoiluun ja päiviteltiin tytön ensimmäistä irronnutta hammasta. Tänään herättiin ihanaan aamuun. Käytiin keskustassa aamupäivällä ja voi, miten me oltiinkin tehokkaita. Kävin passikuvassa, sain ostettua aurinkolasit (mitä olin osannut lykätä muutaman vuoden ajan...) ja tietenkin pysähdyttiin Hanna Partasen kohdalla torilla. Ja tämän kaiken päälle tehtiin vielä muksujen kanssa hienoja löytöjä kirpparilta. Molemmille lapsille löytyi mukavasti täydennystä vaatekaappiin. Tytölle tulee näköjään ostettua helpommin kaikkea "turhuuttakin", kun on vaan niin nättiä, mutta pojalle löytyi vastapainoksi hyvinkin tarpeeseen tulevia juttuja.

En kuitenkaan päätynyt tällä kertaa näyttämään meidän tekemiä löytöjä vaan pari aiemmin tehtyä kirppislöytöä, jotka rankkaisin lastenvaateosaston parhaimmistoon. Näitä ei vain voinut vastustaa! Ja välipalaksi tänään nautittiin tietenkin munkkipossua omenahillolla. Nam. Aurinkokin paistoi koko päivän, kevään pystyi haistamaan! Ensimmäinen päivä pitkään aikaan, kun ei satanut lunta.


8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Vapaapäivät on ihan parhaita! Mulla on kovat odotukset auringon suhteen tänään, sillä nyt on minun vapaapäiväni :) Eilisen sataa losottikin meillä lunta :( Voisi jo se kevät tulla.

selma kirjoitti...

Ihanankuuloinen päivä! Kivoja löytöjä olit tehnyt:) Ja eka puuttuva hammas, voi vitsi!

Nonna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta päivältä! Istun tässä aamiaisella auringon paisteessa. Kutkuttelee jo tämä päivä, kun on kivaa ohjelmaa ja ulkona niin kaunista!

Mukavaa päivää sinne!

Irmastiina kirjoitti...

Mukavalta kuullosti teidän vapaapäivä. Hienoja löytöjä kirpparilta!
Täällä satoi eilen melkein koko päivän lunta ja nyt on puissakin lunta ja aurinko paistaa ja on niin kaunista, mutta ei kyllä uskoisi, että kohta on huhtikuu..:)

tuksu kirjoitti...

Onpas teillä ollutkin aivan ihana vapaapäivä :)
Tuo essu on aivan Ihana!
ja munkkipossut! Nam!
Mukavaa keskiviikkopäivää sinne
tuksu

Marielisa kirjoitti...

Ihana mekkonen! <3

Mukavat vapaapäivät teillä on ainakin olleet ja kaikkea kivaa olette ehtineet kokemaan. :)

Oi, HP:n kojulla oli aina Kuopion torilla poikettava opiskeluaikoina...oli niin sopivasti 'matkan varrella'...huippuherkkuja!

Aurinkoa kevätpäiviinne!

Piia kirjoitti...

Ihana blogi, miksiköhän en ole aikaisemmin tänne eksynyt??
Ihana vapaapäivä ja eka hammas =)

Teija kirjoitti...

Mulle tulee Partasesta mieleen kalakukot?? Muutama vuosi sitten oltiin kokousreissulla siellä Kuopiossa, ja muistaakseni kukkoa sieltä ostettiin.

Ihania löytöjä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...