2. helmikuuta 2011

Elämysmatkailua

Oltiin pari päivää tien päällä koko perheen voimin. Tampereella ja Helsingissä. Automatkat sujuivat melko hyvin. Pidemmillä siirtymillä tulee väistämättä eteen kakofoninen puolituntinen, jolloin kaikki vain huutavat ja suunniteltuun pysähdykseen on julmetusti matkaa. Lapset olivat innoissaan lähinnä hotelleista, hisseistä ja huoltoasemapysähdyksistä. Minä olin iloinen päästessäni piipahtamaan kivoihin pikkuputiikkeihin, joissa tuli lähinnä katseltua kivoja asioita pikkuostoksien ohella. Ja erityisen innoissani olin mahdollisuudesta tavata Niina hänen satumaisen ihanassa kodissaan. Aivan ihana vierailu, kiitos Niina! Ne hetket ja kaikki ihanat huoneet yksityiskohtineen on ikuistettu vain minun mieleeni, mutta onneksi Niinan kotia pääsee kurkistamaan hänen blogistaan.7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi miten lapsilla näkyy olevan hauskaa
Mia Sisustus Sievästä

Teija kirjoitti...

Kuvailit just meidän tulevaa viikonloppumatkaa Itä-Suomeen ;)

Tuo alin kuva ihan kuin jostain avaruuskaupungista!

Miia kirjoitti...

Mia: Lapsilla oli hauskaa, ainakin hetkittäin. ;)

Teija: Aika monen perheen matkustamiseen varmaan tosiaan pätee nuo samat asiat. Tampere oli hieno yöaikaan ylhäältä hotellin ikkunasta katseltuna. Hauskaa Itä-Suomen matkaa, ette varmaan Kuopion suunnalle ole tulossa?

Niina kirjoitti...

Oli tosi mukava tavata !
Pitkät automatkat on aika uuvuttavia. Olen itse aina ihan rättipoikki ja pinossa. Te olitte niin fresseinä vaikka tapaaminen meni aika myöhäiseksi.

Löysitkö mitään Kämpästä ? Bungalowia ?

Miia kirjoitti...

Niina: Vai fresseinä... no hyvä jos onnistuttiin näyttämään siltä. Väsyttänyt ei tippaakaan, se on totta, sillä oli niin kiva tavata ja jutella! Kämpässä ihastelin niitä täkkejä, mutta jäin vielä miettimään. Pitää käydä netistä niitä kuoseja katselemassa Bungalowin sivuilta, kun voivat tilata mitä vaan sieltä ja kuosit ovat suhteellisen pysyviä. Yhden keittiöpyyhkeen ostin... eli ei kauhean merkittävä saalis. Mä oon niin huono ostamaan! Henkistä ravintoa kyllä sain mukavasti mukaani. ;)

Sari. kirjoitti...

Kauniit kuvat, oijoi <3

Anonyymi kirjoitti...

Tampere näyttää hassun oudolle tuosta vinkkelistä. Päivittäin kuljen tuosta ohi bussilla, silloin näyttää ihan toiselle, ihan eri kaupungille. Pitäisikin viettää joskus päivä turistina omassa kotikaupungissa.

t. Minttis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...