24. tammikuuta 2011

Pikkurokokoosta

Tällaiseen ongelmaan törmäsin Pikkurokokoo-tapetin suhteen. Samalla tapettinumerolla on tehty kahta eri väristä painosta. Toinen vihertävää ja toinen siniharmaata (Toivottavasti väriero näkyy teidän näytöillänne? Yritin muokata kuvaa värien osalta vähän selkeämmäksi, vähäinen valo vain meinasi tuottaa ongelmia).

 Meillä oli ensin sovitettavana paikallisesta liikkeestä Tapettitehtaan mallikirja, jossa oli tuota vihreää ja lisäksi vielä rullasta otettu isompi pala tuota vihreää. Helsingin reissun yhteydessä sitten kävin Tapettitalossa katselemassa hyviä vaihtoehtoja esim. makuuhuoneeseen ja samalla sitten sain slaagin, kun siellä tuo Pikkurokokoo olikin ihan eri väristä. Tykkään tuosta vihreästä versiosta sen vuoksi, että meidän ruokailutila on pohjoisen puolella ja valo siellä on hyvin vähäistä ja kylmää. Harmaan lattian kanssa halutaan siis valoisa,mutta raikkaalla tavalla lämminsävyinen tapetti. Tapettitalossa oltiin sitä mieltä, että tapetti on nykyään sitä siniharmaata versiota ja olin jo heittää toivoni.

Laitoin vielä sähköpostia suoraan Pihlgren & Ritolan tapettitehtaalle ja ongelma selvisi. Ja vielä löytyi tuota vihreää varastosta jonkin verran, ainakin meidän tarpeisiin riittävästi. Eli jos siellä jossain teidän joukossa on joku muukin, joka on tuota tapettia suunnitellut nimenomaan vihreänä, kannattaa ottaa yhteyttä tapettitehtaalle.


11 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Tuo vihreä on paljon lämpimämmän sävyistä. kaunista.

morso kirjoitti...

Huh. Ensin pelästyin, mutta onneksi tehtaalta löytyi vielä sitä vihreää. Näyttää minunkin silmääni paremmalta. Kaunis tapetti on.

Meillä isannällä remonttihinku kasvaa keittiön tapetoinnin edistyessä (kaappien päälle on tosi hidasta liimailla niitä pieniä patkiä, mutta kyllä se on vaivan arvoista.

ryppymekko kirjoitti...

Olipas jännä tapettitarina,mutta saitte kuitenkin suunnitelmanne pidettyä alkuperäisenä,ja se on kiva!
Minäkin taidan antaa vihreälle mieltymyspisteeni.

Olen katsellut Indiskassa noita paperikoreja,ovat kyllä aika veikeitä!

Iloista uutta viikkoa!

Mannukka kirjoitti...

Vihreä on kyllä kivamman ja lämpimämmän näköinen.

Katja kirjoitti...

Meillä kävi liki samoin tuvan tapetin kanssa. Mallipala saatiin myymälästä mukana ja sen perusteella valittiin tapetti. Sitten tilasen mallipalan numerolla tapettia ja se olikin ihan eri sävyistä! Onni vaan oli että tykättiin enemmän siitä jonka lähettivät eli vahinkoa ei käynyt.

Minustakin tuo vihreä on parempi. Sininen on jotenkin erityisen kylmä.

Suveliina kirjoitti...

Kaunis tapetti! Onneksi sitä löytyi vielä tehtaalta. Kyllä tuo vihreä tapetti luo lämpimän tunnelman. Oikein mukavaa viikkoa!

Tanja kirjoitti...

Eksyin ihanaan blogiisi Lounatuulia-blogin kautta. Olen itse kovasti suunnittelemassa kesällä valmistuvan rivitalonpätkämme sisustusta :)

Miia kirjoitti...

Kiva, että olette samaa mieltä! Siis onhan tuo sininenkin kaunis, mutta jokin siinä saa olon kylmettymään. :)

Pitää näköjään olla aika tarkkana noiden P&R:n tapettien kanssa, oli meille jo toinen kerta, kun meinasi tulla sähläystä. Viimeksi oli se virheellinen tapetti tytön huoneessa, jolloin seinästä tuli raidallinen... Pojan huoneen tapetissakin on pieni kiiltoero tapettirullissa, mikä näkyy tietystä kulmasta katsottaessa. Tai sitten seinä on vino alkaen juuri tapettivuodan vaihtumiskohdasta.

Niina kirjoitti...

Miia
Ja mun mielestä Tapettitalossa on välillä myyjät ihan sekasin :D
Esim. viimeksi kun soitin ja kysyin meidän oh:n harmaata wiener-jugendia löytyi samalla numerolla. Laitetaan sivuun. Sovittiin. Menin hakemaan niin kukaan ei tunnustanut mun rulliksi. Vaan oli kuulemma laitettu sivuun varmaan jollekulle toiselle. En voinut ymmärtää kenelle muka. Yhden vuorokauden aikana ois pitänyt jonkun toisen muka just haluta samaa valmistusnumeroa ja tapettia kuin me. Ja saman verran. Väänsin ja väänsin. Soitettiin jopa liikkeen omistajalle. Kunnes sain rullat mukaani.

Ja Kirsikkapuussa oli valtava väriero rullissa (se vaaleampi vanhassa kodissa, sama kuin teillä tytöllä huoneessa). Mutta se oli meidän moka kun ei tarkistettu ja se nyt ei lopulta haitannut kuin mua. Näin aina seinässä sen värieron.

Mut kaunista on tuo teidän. Väri on niin tärkeä !

Tuulella kirjoitti...

Onpa tosiaan kaunis tapetti! Tykkään kyllä molemmista väreistä.

Ajattelin juuri lähteä tarkistamaan alennustapetit ihan paikallisesta isosta kaupasta. Jos vaikka intoutuisi kevään aikana tapetoimaan makkaria.

Villasukka kirjoitti...

Loistavaa, että saitte vielä sitä tapettia minkä halusitte. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...