17. joulukuuta 2010

17.

Kyllä on taas viikonloppu oikealla paikallaan. Huh. Mehut on tästä mammasta nyt aika lailla puristettu arjen tuoksinassa. Onneksi pääsee maalaamaan ja tasoittamaan seiniä koko viikonlopun! Se on oikeasti hermolepoa siihen nähden, että juoksee (tai ajaa autolla) pää kolmantena jalkana kodin, päiväkodin, työpaikan, milloin minkäkin väliä ja hoitelee lapset, ruuat, siivoukset, arkiasiat ja lapsen harrastukset sekä remonttijutut siinä sivussa. Miehestä ei ollut tällä viikolla kovin paljon iloa. Ensi viikko on onneksi jo jotain ihan muuta siinäkin suhteessa, se tuo kyllä hymyn huulille.

Ja vihdoin saan ottaa kameran esille päivänvalon aikaan huomenna ja sunnuntaina. Taisin sittenkin selvitä tästä itselleni asettamasta joulukalenteri-haasteesta. Tämä kalenteri on kyllä täysin realistinen kuvaus siitä, mitä täällä on tapahtunut joulukuun aikana. Ei ole mitään lavastettua eikä mitään blogia varten aikaansaatua. Ei ylipäätäänkään mitään kovin ihmeellistä, ihan vain tätä tavallisen tunnelmallista arkea, jota löytyy varmasti jokaisesta kodista, kun katsoo oikein silmiin arkeaan kameran linssin läpi!


8 kommenttia:

Onnenkyynel kirjoitti...

Voi teitä ahkeruuksia, ketkä maltatte joka päivä kiireen keskellä postailla.

Kivoja on olleet ne, jotka olen ennättänyt lukemaan.
Piparkakkutalo on tosi söötti ♥

On se itsekseen rankkaa säätää.
Mukavaa, kun toinen apuna ja seurana.
Paljon rentouttavia ajatuksia sinne.

PikkuBertta kirjoitti...

Mitäpä tuohon voikaan muuta toivottaa kuin...

RANTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA!

Päivi kirjoitti...

Juuri siksi tykkään tästä joulukalenterista. Tämä on aito. Tavallinen. Ei liian kruusailtu tai väkisin väännetty. Ihana. <3

Ja kuulostaapa tutulta tuo rumba... Meillä menee nyt vuoden alussa lapset hoitoon ja mä sit taas odotan sitä kuin kuuta nousevaa... joutuu mieskin välillä osallistumaan, nih! ;)

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! Viikon päästä ollaankin ihanissa tunnelmissa... <3

-Päivi-

Tuulella kirjoitti...

Hiukan hymyilytti nuo "mamman" kiireet, jotenkin tuntuivat aika tutuilta vuosien takaa. Koska teillä näyttää kotona kuitenkin olevan rauhaista tunnelma, niin toivottelen sinulle hyvää viikonloppua ja hieman huokaisemista :)

Täälläkin joulu taitaa tulla ihan itsekseen, koska olen ihan petipotilaana flunssassa.

Katjusha kirjoitti...

Paperinen joulutähti ikkunalla on mielestäni yksi kauneimpia joulukoristeita.
Joulukalenterisi on todella kiva!

tuksu kirjoitti...

Toivottelen sinne rauhoittavaa viikonloppua, kaiken arkirumban väliin :)
Kaunis kuva :)
tuksu

selma kirjoitti...

Kuulostaapa aikamoiselta viikolta! Käsillä tekeminen ja oman työn jäljen näkeminen on kyllä kivaa vastapainoa arjelle. Rentoa viikonloppua!

Miia kirjoitti...

Kiitos jokaiselle ihanista sanoistanne! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...