2. lokakuuta 2010

Kotona

Torstaina päästiin kotiin sairaalasta ja kaikki meni oikein hyvin. Toipumisaika on lyhyempi, tyttö kävelee jo vaikka piti mennä kaksi viikkoa ennen kuin voisi kävellä. Eihän se täysin iloista touhua ollut, mutta siitä huolimatta tyttö itki, kun piti lähteä kotiin. Sairaalassa oli niin kivaa! Äiti kyllä hyppeli iloisin askelin autoa kohti, kun saatiin lupa lähteä. Edit. Kiitos ihanista viesteistänne ja peukutuksista!


Ja kuva ei taas tietenkään mitenkään liity asiaan, mutta kun ei parempaakaan ole tarjolla. Maustehyllyni liesituulettimen päällä. Loput mausteet on vetolaatikossa lieden alla kattiloiden ja pannujen kanssa.


12 kommenttia:

minja kirjoitti...

Kiva kuulla että kaikki on hyvin! Sairaalassa olo lapsen kanssa on yksi ahdistavimmista asioista. Ei se itse olo, sen voi ottaa vaikka matkailun kannalta jos oikein tiristää. Mutta ne operaatiot, jännitys ja epätietoisuus.

Paranemista jalalle ja mukavaa viikonloppua!

Päivi kirjoitti...

Ihana kuulla, että kaikki meni hyvin! :)

Ja ihanat purnukat jälleen... voih! <3

-Päivi-

Niina K kirjoitti...

Hyvä juttu, että kaikki meni jouhevasti ja, että tyttö piti sairaalassa oloakin mukavana kokemuksena. :) Terveisiä toipilaalle!!

heini kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että kaikki meni hyvin, ja tyttö toipuu kovaa vaihtia! :)
Kauniita mauste purnukoita!
Mukavaa viikonloppua!

-Heini-

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Pienet ihmiset osaavat olla sitkeää tekoa. Ihana kuulla, että toipuminen on alkanut!

Ja kaunis kuvakin :)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Hienoa ettei pieni kokenut ahdistavana,ei jää sairaalakammoa.Mukavaa viikonloppua toipilaan kanssa.

tuksu kirjoitti...

Olipas helpottavaa kuulla, että reissunne sujui sutjakasti:)
Nyt sitten toipuminen vie aikansa, tietysti, mutta eteenpäin olette meossa jokatapuksessa:) Ihmeellistä lapsissa on justiinsa tuo, kuinka he nopsaan sopeutuvat olosuhteisiin ja tilanteisiin:)
Oikein mukavia viikonlopun tunnelmia sinne
tuksu

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihana että kaikki meni hyvin! Meillä äideillä se toipuminen näyttää kestävän kauemmin. Sitä niin jännittä ja murehtii etukäteen että väsylle on tilaa vasta kaiken mentyä ohitse.

Iloista kotoilua sinne :)

Katja kirjoitti...

Mukava kuulla että leikkaus onnistui. Hyvää toipumista!

Sarppu kirjoitti...

Hienoa, että sairaalareissu sujui hyvin. Olen menossa pojun kansa maanantaina leikkaukseen ja jännitän ihan hirveesti, tutkimuksia jo tehty parina kertana ja poju ollut tosi reipas ja urhea, olisipa jo vaikka ensi keskiviikko ja kaikki hyvin..tuo ruusupurnukka on niin suloinen

A-L kirjoitti...

Hienoa,että kaikki meni hyvin pikkuisella.

Jaksuja ja iloa viikkoosi!

Miia kirjoitti...

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista! Näin se on, ei kukaan haluaisi nähdä lastaan sairaalaympäristössä ja hoitotoimenpiteisiin alistettuna, pelokkaana ja kun leikkauksen jälkeen on sitten vielä toipumisvaihe omine juttuineen. Mutta toipuminen on tällä kertaa näköjään hyvin vauhdikasta ja tyttö pirteänä.

Ja Sarpulle myös tätä kautta voimia ja uskoa siihen, että kyllä kaikki hyvin menee. Hetki kerrallaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...