10. lokakuuta 2010

Flow

Nyt on kuulkaas tässä talossa semmoinen flow päällä, että tapahtuu. Vihdoinkin. Uskallettiin jopa tänään kurkistaa pojan huoneeseen ja jatkaa seinien levytystä.

Olen maalannut pojan huoneessa kaappia (klik), joka muinoin löytyi Romuritarista. Se on vanha puukäsityöluokan kaappi ja ilmeisesti oppilastyönä tehty. Mutta vankkaa tekoa, aitoa puuta ja kivat muodot. Pari listaa ovista puuttuu vielä, kun odottelen, että hovipuuseppäni (eli isäni) tekee ne minulle. Maalaan sitten vielä ne erikseen, kun saan paikalleen. Mutta tuli aika jännä kaappi, kun on semmoinen rähjä ja sitten väri on kuitenkin noin hempeä (Tikkurilan väri nimeltä Veistos). Jälleen yksi nurkka taltutettu näyttämään asutummalta, vaikka varsinainen nurkan "sisustus" päästäänkin vasta nyt aloittamaan tytön kanssa. Sen verran jo sovittiin, että tuon kaapin seiniin ja oviin saa laittaa kortteja ym. kivaa.


12 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Ompa suloinen kaappi <3 Muuttui ehdottomasti edukseen maalikerroksen saatuaan :)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Ihanaihanaihana kaappi!Koko nurkkaus on niin suloinen.Just tommonen kaappi joutais meillekin.Jännä miten joskus saa aikaan kuin itsestään,rästihommat hoituu kivuitta ja virtaa riittää.Ja toisinaan sitten taas ei..

heini kirjoitti...

Tuo teidän tytön huone... Joka kerta se saa huokailemaan ihastuksesta! Se on vaan niin ihana! <3

-Heini-

Niina K kirjoitti...

Kaappi muuttui paljon kauniimmaksi maalaamalla! Kannatti maalata. :)

Johanna kirjoitti...

Kylla vaan maalaaminen saa aikaiseksi aina uudenlaisen ilmeen! Sina olet kylla mahdottoman tarmokas.

-T kirjoitti...

Kaunista jälkeä on käsissäsi syntynyt! Koko nurkkaus on kiva ja kauniin kotoisan näköinen! Postikortit ovat kyllä niin kivoja ja ansaitsee tulla näkyville. Tänä päivänä kun on vielä harvinaisempaa saada "oikeita" kortteja..

Mukavia hetkiä alkaneeseen uuteen viikkoon:)

hietzu kirjoitti...

Joo-o,upea kaappi ja hyvän kokoinenkin. Kelpaisi minullekin jos olisi HIEMAN isompi asuinkolo :P

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vitsit, mutta se on ihana! Kauniit noi pyöreät kulmat ja kaikki!

Koko huone on niin kaunis, että!
Tuntuu tosiaan mukavalta, kun keskeneräiset projektit saa joskus päätökseen :)

Anna kirjoitti...

Kaappi on todella kaunis! Mulla on kyllä henkilökohtainen ongelma korttien tai varsinkin tarrojen liimaamisen suhteen. Ja luulempa, että kun pieni poikani kasvaa isommaksi, niitä tarroja tulee löytymään ties mistä! Viime syksynä väsättiin miehen kanssa hoitopöytää minun vanhasta kirjoituspöydästä ja rapsuteltiin tovi jos toinenkin niitä 25 vuotta vanhoja tarroja irti... Miten sitä vaan oppisi että lapset on lapsia ja niiden pitää saada vaikuttaa omaan elämäänsä esim. siihen omaan sisustukseen ja tarrojen paikkoihin.. :)

Tuula kirjoitti...

Flow on kiva fiilis :) Ja voi että miten kiva kaappi. Muutenkin teillä on kaunista ja kodikasta - tykkään!

Nettimartta kirjoitti...

Kirjoitat profiilissasi, että olet vasta aloittanut valokuvausharrastuksen. Siinä tapauksessa olet luonnonLAHJAKKUUS. Hienoa kuvia ja tarinoita, kiitos.

Jonna kirjoitti...

Niin kaunis kaappi, kelpais meillekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...