7. heinäkuuta 2010

Ilta rytmimusiikille

Lähdettiin eilen ystävän kanssa Kuopion Viinijuhlille kuuntelemaan rytmimusiikkia laidasta laitaan. Iiro Rantala, Anna-Mari Kähärä, Ricky Tick Big Band ja Erja Lyytinen. Tykkäsin jokaisesta. Silmänruokaakin löytyi: Anna-Mari Kähärän upea värikäs mekko, Big Bandin upeat soittimet ja "look" sekä kaunis Erja Lyytinen & säihkyvät naiselliset kitarat. Puhumattakaan matkustajasatamasta ja kotimatkasta hämärtyvässä kesäillassa. Mukana oli käsilaukkuystävällinen vanha pokkarikamera eli kuvat on mitä on, mutta tunnelma ehkä välittyy.

Kuopiosta puheenollen, onkos teistä kukaan muuten tulossa Kuopioon asuntomessuille?


7 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Tunnelmaa on,onpa hyvinkin. Hyviä kuvia olet saanut ja noissahan on ihan menoa ja meininkiä,mukavaa fiilistä. :) Viinijuhlilla on mukavaa,vaikkei viiniä maistelisikaan. Viime kesänä taisin käydä kahtena iltana, saa nähdä tuleeko tänä kesänä lähdettyä.

Niina kirjoitti...

Hyviä kuvia !
Musiikkia juuri minun makuuni. Itse odotan taas meidän elokuumme kohokohtaa, Viapori Jazzia.
Tosin muutakin ihanaa on odotettavissa mut tuli tästä mieleen.

Sari kirjoitti...

Meidän olisi tarkoitus lähteä asuntomessuille. Ajankohtaa en vielä tiedä, enkä että lähdetäänkö sitten oikeasti. Matka on pitkä ja neiti pieni... :) Mieli tekisi hirveästi, jos sieltä saisi taas uusia ideoita unelmakotiin!

lumiomena kirjoitti...

Oletpa päässyt kuulemaan hyvää musiikkia! Pidän kovasti :)

Asuntomessureissua mietimme vielä mieheni kanssa; Olemme muutaman päivän kuluttua suuntaamassa kotiseudulle Pohjois-Savoon, mutta palaamme kotiin juuri asuntomessujen alkaessa. Jos jaksamme, saatamme tehdä toisen reissun entiselle kotiseudulle elokuun alussa ja silloin piipahtaa asuntomessuilla, koska Kuopio on ihan naapurissa. Kiinnostaisi kyllä, mutta täytyy pitää mietintämyssyä päässä :)

Nora kirjoitti...

Me ollaan käyty melkein joka kesä asuntomessuilla viimeiset kymmenen vuotta. Kuopio jää nyt väliin, vaikka alunperin suunniteltiin kesäreissua sinne. Oman talon viimeistely ja muutto on nyt kuitenkin kiinnostavampi vaihtoehto. :)Jos matka olisi lyhyempi, niin että päiväseltään ehtisi, varmasti mentäisiin.

heinis kirjoitti...

Olen joka kesä jo monen vuoden ajan käynyt Asuntomessuilla, mutta nyt Porissa asuvana on Kuopio liian kaukana, kun ne alkavat juuri sinä viikonloppuna kun oma lomani loppuu. Muuten olisin varmaan sinne matkannutkin, mutta avajaisviikonloppuna on juuri työkaverini häät :) Ihania esiintyjiä olet päässyt katsomaan!!! Kähärä ja Rantala ovat yksiä ihan ultimate suosikkejani :))

MissB kirjoitti...

Olen tulossa messuille!!
ainakin kovasti yritän!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...