6. heinäkuuta 2010

Viilennystä retrosti

Ajattelin, että monia varmaan kiinnostaa tämä Gorenjen retrojääkaappi, koska se on paljon edullisempi kuin Smeg. Upolla on punainen retrojääkaappi, kermanvärisenä Upoa ei enää saa (meillehän piti tulla se). Joten tässä vielä kuvat koko jääkaapista, jonka sisällä on siis pieni pakastelokero. Meidän tarpeisiin tämä on ollut juuri sopivan kokoinen. Monen päivän ruokaostokset mahtuvat hyvin jääkaappiin ja kellarissa majailevaan arkkupakastimeen säilötään pitkäaikaisemmat pakastettavat. Sieltä sitten tarpeen mukaan ja sopivan hetken tullen haetaan keittiön pakastelokeroon tarvittavat jutut. Ja kauppakassit puretaan ensin keittiössä ja viedään sitten kellarin pakastimeen, kun jaksetaan. Toimii meillä. Ja on retroa johtoa myöten.


12 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Mulla niin "himottaisi" se punainen jääkaappi :) Meillä oli eka kodissamme kirkkaan keltainen "Helkama" Se oli ihana:)
Nyt meillä vaan semmonen tylsä, jääkaappi/pakastinkaappi nököttää vierekkäin. Ja asiansa hoitavat. Mutteivat mitään kaunottaria ole :/
Mukavaa kesäpäivää
tuksu

Rimpsukaisa kirjoitti...

Kiva nähdä tuo 'livenä'.Meille ei tähän kotiin mahtuisikaan mutta ehdottomasti hankintalistalla,joskus sitten..Saako hintaa udella,se kun harvemmin on esillä netissä ainakaan?Smegin hintoja en löytänyt mistään,en muista oonko Gorenjea etsiny.

hietzu kirjoitti...

Ihana jääkaappi! Voisin ottaa samanlaisen! Todellinen kaunokainen, kuin koristeeksi kakun päälle sopii tuo kupla-pikkuauto ;)

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä,ihana on.

Niina K kirjoitti...

Minä tykkään enemmän näistä gorenjen koneista kuin Smegeistä. Tuossa Gorenjen ovikahvassa on minusta hiukan sellaista vanhojen jenkkiautojen meininkiä!! Meillä tönöttää keittiössä myös gore, mutta sellainen ihan tavis jääkaappi-pakasti yhdistelmä tosin paljon normaalia kapeampi sellainen.
Ja turhaa kai mainita, että ne gerenjen pininfarinan suunnittelemat koneet vei minut ihan mennessän. :)

Anonyymi kirjoitti...

Listen this Music :

http://www.youtube.com/watch?
v=ZWoXGn2FgUY

The beach is PRAIA DA TOCHA in PORTUGAL and it's a Portuguese band " BLIND ZERO ".

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kiva jääkaappi meillä on suunniteltu uutta joten kiitos vinkistä :)

heini kirjoitti...

Ihana on, WAU! :)

Miia kirjoitti...

Kiva, jos postauksesta oli iloa. Rimpsukaisa, kyselit hintaa. Sen ovh:ta en ihan tarkkaan muista, kun ostettiin koneet pakettina, mutta jotain 900 euron pintaan se varmaan oli. Ja vähän korkeamman 2-ovisen pienellä pakastimella (pakastin jääkaapin päällä) hinta oli muistaakseni n. 300 € enemmän.

Marika kirjoitti...

Onpas söpö :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos Gorenje-vinkistä! Me pähkäilimme tuota Upoa tehdessämme keittiöremonttia marraskuussa. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen että uuden ostamme kun vanhasta aika jättää... Ja tämä taitaa olla se 1. vaihtoehto! :D

Jake kirjoitti...

Klassikkokalusteita ja kodinkoneita näkee yhä enemmän ja kyllä ne sopivat oikein kivasti nykypäivän huoneisiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...