4. heinäkuuta 2010

Hehkuvat värit

Uusi väriyhdistelmä on näköjään vallannut mielen. Katselkaapa vaikka noita kahvipurkkikuvia ja nyt tätä kuvaa verannalta. (Tyttö poimii kukkia jatkuvasti, pitää jopa vähän vahtia, mitä kukkia poimitaan ja kuinka paljon.) Pari vuotta sitten ei ollut muita värejä kuin valkoinen, nyt maailma on pullollaan ihania värejä. Meille taitaa tulla huvikumpu. Jos vaan uskallan.

Kamalan kuuma päivä, mutta taidan lähteä maalaamaan leikkimökkiä kuitenkin, sillä on niin ihanaa nähdä, kun se edistyy. Oltiin monta tuntia torilla, jossa oli taas suurkirppis. Jotain kivaa tarttui matkaan, niistä ehkä kuvia seuraavissa postauksissa. Tai sitten jostain muusta.

9 kommenttia:

-T kirjoitti...

Sopivat hyvin yhteen nuo värit! Se on hyvä jos uskaltaa antaa vaan värien tulla ja vallata alaa...
Ja tosiaan näillä keleillä nyt tarkenee!!!

Altocumulus kirjoitti...

Hei jännää, me ollaan ilmeisesti samalta suunnalta, kun puhut torikirppiksesta. :) Mulla jäi väliin kun on niin hyvä ilma, etten jaksanut lähteä myyjäksi, vaikka kamala määrä lastenvaatetta kaipais uutta kotia.

Päivi kirjoitti...

Värit on ihania! Ja mulla ainakin menee hiukan kausittain, että minkä tyyliset värit milloinkin kutsuvat... Nyt on menossa hempeämpi vaihe, mutta syksyn tullen todennäköisesti oranssin ja ruskean sävyt tuntuvat omilta. :)

-Päivi-

Marika kirjoitti...

Värit ovat ihania, ne ovat oikea rikkaus! :)

hietzu kirjoitti...

Minäkin kävin suurkirppiksellä. Laitan kanssa kuvia kunhan saan aikaiseksi. :) Ja olipa muuten kuuma,täytyy ihan hattua nostaa myyjille kun siellä helteessä kauppoja tekivät.

Joana kirjoitti...

Se on hassua, miten mieli muuttuu värienkin suhteen. Sinisen ja oranssin yhdistelmässä on kovasti energiaa ja sointuvat kovin somasti yhteen.

Mukavia maalaushetkiä! Eräänä kesäyönä minäkin olen meidän leikkimökin maalaillut...

Villasukka kirjoitti...

Itsestäni tuli ihan samanlainen muutama vuosi sitten. Mietin uskallanko käyttää sitä ja tätä väriä. Mutta nykyään uskallan käyttää. Ja se kannattaa. Huvikummussa on juuri se ihana tunnelma, kun on vähän sitä sun tätä. :)

tuksu kirjoitti...

Kauniit värit. Sininen ja Oranssi ovat hyvä väripari. Mä rakastan värejä ja niitä kodissani on kosolti.
Tosin punainen on nyt hiukan jäähyllä...paitsi, että sitä on paljon silti :) *nauraa*
Väreillä saa elämään paljon iloa:)
Mukavaa värillistä viikkoa sinne:)
tuksu

Helena kirjoitti...

Minäkin täällä arvon valkoisen ja värien välillä. Taidan pikkuhiljaa kallistua värien puoleen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...