3. heinäkuuta 2010

Kahvia

Olenkohan minä ajoissa vai myöhässä tämän purkin kanssa? Oletteko nähneet tällaisen kaupassa? Mulla meni silloin se Sanna Annukka-purkki jotenkin ohi, tai siis pähkäilin liian kauan ostaisinko vai enkö. Nyt harmittaa, sillä nämä purkit sopisivat täydellisesti meidän keittiöön antamaan väriä. Eihän kellään ole sitä Sanna Annukan punavalkoista ylimääräisenä lojumassa? Tällä kertaa siis ostin ajoissa, nyt kuvittajana Sanna Mander (illustration by Sanna Mander). Eikä meillä muuten edes juoda kahvia. Vierasvaraksi vaan ostetaan.

8 kommenttia:

Rimpsukaisa kirjoitti...

Tänään kaupassa bongasin mutta jäi vielä hyllyyn,mies haikailee jotain mustavalkoista muumipurkkia..Tää kyllä sopis meillekin paremmin.

hietzu kirjoitti...

No jopas on raikkaan värinen kahvipurnukka. En ole tuollaista nähnyt.

Hanni kirjoitti...

Onpas kivannäköinen kahvipurkki!!Mulla on mennyt ihan ohi nämä designpurnukat. Toivottavasti löydät haluamasi.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas söpö,en ole vielä tavannut tuota.Mulla on kyllä se punavalkoinen,mutta valitettavasti ainakaan toistaiseksi ei loju.Toivottavasti löydät sellaisen!

lumiomena kirjoitti...

Hauska purkki, raikas ja jotenkin kesään sopiva. Minä olen niin harmitellut sitä, että Sanna Annukan suunnittelema purkki jäi aikanaan ostamatta. Tykkäsin niin siitä.

Anastasia kirjoitti...

Mulla on molemmat purkit. :) Punavalkoista purkkia kannattaa kysellä vielä R-kioskeista. :)

Jutta kirjoitti...

Meillekin lähti viime viikolla mukaan tuollainen, ekaa kertaa näin sitä kaupassa. Myytäisiinköhän sitä Sanna Annukan purkkia vielä huuto.netissä? Ainakin tuota uusinta joku jo myi.

Sofii kirjoitti...

Meiltä löytyy myöskin tuo ihanuus ja löysin vielä vajaa kuukausi sitten Ärrältä sen Sanna Annukan punavalkoisen purkin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...