15. toukokuuta 2010

Puutarha herää eloon

(Luvassa tylsiä kuvia pihalta, pahoittelen, mutta en voi itselleni mitään.) Ei voi sanoin kertoa, miten nautin tuosta pihasta tällä hetkellä. Voisin olla siellä loputtomiin, tänäänkin kymmeneen asti illalla itikoiden (no yhden minä vain näin ja toinen oli syönyt jalasta) syötävänä kitkemässä pensasaidan alusia, haravoimassa unohtuneita tontin kulmia ja ihan vaan ihastelemassa talviuniltaan heräävää puutarhaa. Omenapuihin ilmestyi lehden alut tänään. Eilen niitä ei vielä ollut. Samoin kirsikkapuun etelän puoleiset oksat saivat pikkulehdet tänään. Pensaatkin alkavat jo vihertää. Sammaloitunut nurmikko on vielä melko harmaa näky, mutta rikkaruohot ainakin kasvavat jo sammaleen keskellä hienosti. Ja raparperit, voi miten olen odottanutkaan omaa raparperipenkkiä ja siellä se nyt on. Meidän pihassa. Ensimmäinen kesä tässä talossa on alkanut. Ihanaa!9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Komea kivimuuri! raparperia teillä ainakin riittää :)
Minäkin kyllä tykkään siitä. Vesi kielellä jo odotan kesän ensimmäistä kiisseliä.

pioni kirjoitti...

Puutarhassa kaikki vihertyy ihan silmissä.
Ulos voisi vaikka muuttaa nyt;)

Hanni kirjoitti...

Ihana piha! Pakahtuen kuuntelin tänään koivunlehtien havinaa auringonpaisteessa istuen. Ne ovat kasvaneet jo lähes täyteen mittaansa, muutamassa päivässä.Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä kesän heräävää tunnetta! Toivottelen ihania hetkiä pihamaallasi =D

Outi kirjoitti...

Kivannäköinen piha ja erityisesti tuo kivimuuri. Samanlaisissa fiiliksissä sitä on itsekin, vaikka taitaa olla kolmas kevät jo menossa omassa talossa ja pihassa.

Onnenkyynel kirjoitti...

Tutulta kuulostaa.
Puuhakkaan innokkaissa tunnelmissa täälläkin potkaistu eka kevät käyntiin.
Ja tuo tunne omasta raparperista=)=)
Kaunis kaunis piha, ihana kivimuuri!!

Liiolii kirjoitti...

Sama ihme joka vuosi, silmut ja lehdet, ihanaa!

kerttu kirjoitti...

ihania kuvia! valoa ja iloa pihaelämään!

Anna kirjoitti...

Ulkona tapahtuu nyt ja vauhdilla. Miten tylsää oliskaan ilman neljää vuodenaikaa! Ihana tunne varmasti ihastella, mitä sieltä pihasta oikein pukkaa :)

-T kirjoitti...

Pihamaalla touhuaminen on mukavaa ja antoisaa!! Keväällä uuden ihmettelyä riittää aina vaan! Raparperit näyttävän nousevan siellä myös mallikkaasti; piirakkaa pääset niistä pian leipomaan :) Eka raparperipiiras on yksi kesän alkamisen merkki!!
Ps.Kiva kun jätit viestiä niin löysin tien tänne mukavaan blogiisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...