30. toukokuuta 2010

Kuokkimassa

Ensiksikin hauskaa, että osallistuitte noin runsaalla joukolla arvontaan. Voittaja paljastuu lähipäivinä, kun suoritetaan juhlalliset arvontamenot. :)

Omassa pihassakin tapahtuu, mutta sitä ennen hyppäys eiliseen. Tehdään pieni retki vanhempieni puutarhaan. Kesäisen sadekuuron jälkeen kaikki näytti niin värikkäältä ja elinvoimaiselta. Me ei olla ainoita, joilla on nyt vähän kiire. Eivätpä ole isä ja äitikään näköjään raparperisatoa ehtineet korjata, kun kukkimaankin on päässyt. Nyt on tilanne korjattu ja kiisseliä keitetty, raportoi äitini tänään.


7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Vaaleanpunaisissa kirsikankukissa on sitä jotakin. Ihailin eilen itsekin sellaisia, yhden koulun pihalla, jonka läpi kuljin matkallani.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kauniita kuvia kauniista pihamaasta :)
On se niin ihana kun on vihreyttä, lämpöä ja ihanaa satoakin kitkän talven jälkeen :) Kiisseli kuulosta herkulliselta nam. Aurinkoista alkavaa viikkoa sinne :)

hietzu kirjoitti...

Onpas kukoistavia puutarhakuvia. Samanlainen lintu napottaa istua vanhempieni puutarhassa :) Pidän tuollaisista "kivieläimistä" en niinkään puutarhatontuista.

tuksu kirjoitti...

Ihania kuvia puutarhasta. Kaunis ja hämyisä tunnelma niistä on aistittavissa. Kyllä tämä vuodenaika on vuodenajoista paras :)
Kiitos kun sain taas piipahtaa. ukavaa viikkoa
tuksu

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Ihania kuvia!

Anna kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Tosi kauniita alkukesän kuvia. Vihreä on vielä kauniin heleää.
Kaunis piha!

Aurinkoisia päiviä sinulle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...