9. huhtikuuta 2010

Ajatuksissa kesä

Kun astun talon ulkoportaille, en voi olla huokailematta kesän odotusta. Haluan päästä nauttimaan pihasta, teehetkestä portailla, sadepäivän tuoksusta verannalla. Kukista. Ruokakauppareissulla hypistelin jo siemeniä. Mukaan tarttui vasta tuoksuhernettä. En valinnutkaan valkoista, yllätin itsenikin. Tällä hetkellä tuntuu, että kesän väri on tuollainen vaalea violetti / laventeli ja sininen valkoisen rinnalla. Vaaleanpunaista, vaaleansinistäkin, voisin ajatella sinne tänne. (Kuvissa kummitteleva sinivalkoinen brasilialainen lautanen tuottaa joka päivä iloa. Se löytyi ennen pääsiäistä kirpparilta 0,50 eurolla. Ei paha hinta hyvästä mielestä.)

Olen muuten seurannut huvittuneena tuota lukijaksi rekisteröityneiden määrää. Ihanaa, että teitä on jo noin paljon. Mutta se hauska osuus on se, että välillä luku laskee yhdellä. Joku siis ilmeisesti saa aina välillä tarpeekseen tästä tunnelmasta. Hih. Käykö teille muille koskaan noin vai olenko ainoa, joka karkottaa väkeä? :)

17 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihana kesä jo mielessä :)

Kyllä vaan, blogini lukijamäärät välillä kasvavat ja joskus joku häviää. Samaa olen miettinyt, mistä johtuu. Ehkä laiska päivitystahti tjsp.

Hauskaa viikonloppua!

Kesäkukka kirjoitti...

Juu, kesä on täällä aivan liian nopeasti. Keväästä on kuitenkin niin ihana nauttia!

Minäkin olen seuraillut välillä tuota lukijoiden määrää omassa blogissani ja juuri tuota tapahtuu sielläkin. Joku kyllästyy ja jostain tulee joku uusi lukija :) Mietin saamaa kuin Tiina, että ehkäpä päivitän liian harvoin tai sitten vaan mun jutut ei kolahdakkaan.

Toisaalta olen itsekin niin monen blogin lukijana, että aika ei todellakaan riitä kaikkien lukemiseen ja kommentoimiseen, valitettavasti :/
Ehkäpä siksi tapahtuu myös karsintaa?

Toivotaan aurinkoa viikonloppuun!

ullapulla(villan tahtiin) kirjoitti...

sulla on ihana blogi! eksyin tänne, ja oli pakko lisätä suosikeihin. mulla kans välillä nousee ja välillä taas laskee lukijamäärät, mulle noi on ihan täyttä hepreaa. Toisaalta itselleenhän sitä kirjoittaa vaikka myös muita varten ;)

morso kirjoitti...

Joo kesä. Musta se on jotenkin parhaimmillaan kesäkuun ensimmäisenä, kun on vähän niin kuin kynnyksellä astumassa sisään ja syksymörkö on niiiiiin kaukana.

Mulla ei lukijamäärät juuri vaihtele, se yksi ainoa saa sapiskaa, jos häipyy rivistä. ;) Mulla on piiiitkä lista jota seuraan, vaikken usein kommentoikkaan. Välillä huomaan, että linkkien kautta olen jonkun kerran seuraillut jotain blogia ja sitten se jää vähäksi aikaa enkä enää löydäkään. Niinpä aika herkästi välillä klikkailen itseni lukijaksi, ja katselen, että kolahtaako pitemmän päälle. Jotkut blogit tuntuu ensin kivoilta, mutta sitten vähän aikaa seurattuani huomaan, ettei tää sittenkään ole mun juttuni. Silloin pudottautdun vähin äänin pois. Saattaa olla, että olen liian kaukana kirjoittaja tavasta ajatella, tai pitemmän päälle aihepiirit pyöriikin sellaisissa, jotka ei sitten kiinnostakaan.

Kauhean pitkä tilitys, muttei tätä niin vakavasti tarvi ottaa. Saattaa vaan joku muukin toimia näin. :D

lumiomena kirjoitti...

Kesää ja ensin kunnon kevättä odotan minäkin; Kylvimme jo lasten kanssa hyötykasvien (chilin, timjamin ja laventelin) siemeniä ja tänään näin pihallamme muutaman tulppaanin ja kroouksen pään pistävän esiin maasta. Sulavan maan tuoksu on niin ihanaa!

Itselläni blogin lukijoiden määrä on ollut melko tasaisesti kasvavaa, mutta kirjautuneista lukijoista aika harva loppujen lopuksi kommentoi. Varmasti syynä on se, mitä monet ovat täällä sinun kommenteissasikin pohtineet, että aluksi joku blogi kiinnostaa, mutta pitemmän päälle sitä ei ehdi/jaksa kommentoida. Joku tiputtautuu kokonaan pois, mutta joku uusi tulee sitten tilalle :)

Kevättunnelmaista viikonloppua!

Teija kirjoitti...

Mä jo tänään haaveilin orvokeista, mutta jos vaikka vapuksi vasta? Kattellaan :)

En ole huomannut seurata omia lukijoita. Mutta itsekin otan listalle uusia, ja jätän pois joitakin ajoittain. Olen yrittänyt pysytellä sadassa, mutta yläkanttiin taitaa olla nytkin! Ei kannata ottaa mielestäni henkilökohtaisesti, joku tuossa hyviä syitä jo luettelikin.

Iloista viikonvaihdetta, kesä mielessä :)

Miia kirjoitti...

Hauskaa perjantai-iltaa! Joo, en todellakaan ota henkilökohtaisesti! :) Pilke silmä kulmassa tuota asiaa olen miettinyt. En yhtään ihmettele, jos joku saa välillä mittansa täyteen tätä tunnelmointia. Minä en uskokaan miellyttäväni kaikkia. Etenkin sisustuksestahan täällä on loppujen lopuksi aika vähän juttua ollut ja valtaosa lukijoista varmaan etsii sellaisia blogeja, joista ammentavat sisustusinspiraatiota. Ja olen onnellinen jokaisesta teistä, jokaisesta lukijasta. Kirjoitan itselleni ja kirjoitan muille, iloa tuottaakseni ja jutellakseni kiinnostavista asioista muiden samanhenkisten kanssa. Jatkan samaan malliin, toivottavasti teitä jokunen pysyy linjoilla! ;)

Ira kirjoitti...

Täällä odotellaan myös rauhallisia kahvihetkiä kuistilla, kukkien huumaavaa tuoksua, lämpöä, pyöräretkiä, jäätelön ennätysmäistä syömistä jne jne... Minä valitsin perinteisen valkoisen tuoksuherneen, mutta haluaisin myös vaaleanpunaisen.

Mukavaa viikonloppua! :)

Niina K kirjoitti...

Mietiskelin ihan samaa yhden laskua päivänä menneenä kun lukijoiden luku ravaa omassa blogissa 40 41 välillä.

Olisko isommalla puutarhalla vaikutusta väriskaalaan = enemmän tilaa, enemmän väriä. :)

Terhi kirjoitti...

Ehkä postailujen harvalukuisuus vaikuttaa.

heini kirjoitti...

Ihanan kuulosia asioita... Kesä on kovasti mielessä täälläkin! Kevätkin on kovin ihanaa aikaa, kunhan nyt vähän lämpenis ja kuivuis paikat... On ollut niin kylmää ja koleaa, ja pääsiäisen aikaan oli niin kaunista... Voi kesä kesä tule jo! <3

-Heini-

Tuire kirjoitti...

Sait lukijan lisää! :)
Blogini on senverran uusi, ettei kukaan ole ehtinyt pudottautua pois.

Ihania kesäkukkasuunnitelmia!

kerttu kirjoitti...

hei miia!

kaunis blogi sinulla! minäkin ihmettelen kävijälaskuria, jostain netistä sain sellaisen laitettua, mutta se ei toiminut kunnolla. lisäsi kävijän aina, kun itse kävin sivustolla, vaikka asetuksiin olin valinnut toisin, hmmm... mistä sinä olet ladannut laskurin?

kaunista kevättä ja auringon paistetta!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Teehetki portailla kuulostaa niin ihanalta suuren teejuojan korviin :)
Monia kivoja hetkiä tiedossa kesää odotellessa. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Tämä asia kaihertaa nyt monien mieliä. Kyllä keväässä ja puutarhassa on jotain niin voimaannuttavaa, että se vain vie mukanaan!

Enkä yhtään lukijoiden määrää ihmettele :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kaunis kuva. Tuoksuherneet ovat ihania.
Kiitos liittymisestä lukijakseni! Tulin vastavierailulle ja jään sinun lukijaksesi. Mukavan tuntuinen blogi sinulla on.
Minä olen kerran huomannut lukijoissa yhden vähentyneen, mutta en pystynyt selvittämään kuka se oli. Minä en edes tiedä, miten itsensä saa pois jonkun blogin lukijajoukosta.

Hauskaa lauantai-iltaa!

morso kirjoitti...

Hei, piti vielä tulla lisäämään, että minä käyn täällä nimenomaan tunnelmoinnin takia - ja arjen pienten huomioide. Ihan puhtaseen sisustusbogiin en jaksa kiinnittyä. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...