4. huhtikuuta 2010

Enemmän pääsiäistä

Moneen vuoteen en ole mämmiä maistanut, vaikka se onkin minusta hyvää. Nyt maistettiin tytön kanssa. Tyttö ei oikein tykännyt, mutta pääasia että maistoi. Minä puolestani herkuttelin ja nautiskelin. Mämmiä ja Valion vanhan ajan vaniljakastiketta, sopivat hienosti yhteen.16 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Olen käyttänyt kermaa, mutta tuo vaniljakastike täytyy kyllä kokeilla... :)

Niina K kirjoitti...

Mämmi on niin hyvää!! :) Vaniljakastikkeen kanssa ihan parasta.

Hanni kirjoitti...

Kiva idea tuo vaniljakastike, nam! Helmihyasinttisi ovat ihania!

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Ihanan näköinen mämmiannos, vaikka itse en mämmistä pidäkään :)!

Maukasta pääsiäistä!

Tirlittan kirjoitti...

Mämmi on jäänyt minultakin tänä vuonna väliin. Mutta nyt taidankin kokeilla tuon vaniljakastikkeen kanssa.. :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi mämmi! Olen unohtanut koko tökötin! Toivottavasti äidilläni on huomenna mämmiä tarjolla, sillä vähintään yksi annos kuuluu joka pääsiäiseen! Ja ehdottomasti vanilia kastikkeella!

Ihanaa pääsiäisen jatkoa! ♥

Niina kirjoitti...

Minä söin edes jotain Pääsiäisjuttua tänään eli pashaa.
Mämmi pitää vielä maistella. Itse tykkään mämmistä. Jotkut kun ei voi sietää.

Kirsikka kirjoitti...

Meinasin jättää mämmin ostamatta, mutta ostin sitten kuitenkin kaksi sellaista pientä rasiaa. Se oli täysin riittävä määrä ja hyvältä maistui kerman kanssa. Lapsetkin maistoivat ensimmäistä kertaa ja tykkäsivät =O Vaniljakastikkeen kanssakin kuulostaa (ja näyttää:) hyvältä.

lumiomena kirjoitti...

Tuo helmihyasinttikuva on herkkä, ihastuin siihen oitis!
Mämmi jakaa mielipiteet omassa perheessäni ja suvussani: Mieheni, äitini ja anoppini rakastavat itse. Isäni, appeni ja minä itse taas emme siihen koske. Oikeastaan se on aika erikoista, koska muuten olen kaikkiruokainen enkä vierasta mitään uusiakaan makuja :)

Anis kirjoitti...

Voi ihanaa herkkua! Meillä tosin minä saan yksin syödä kaiken..

Jonna kirjoitti...

Minä söin tänään mämmijäätelöä, oli ihan hyvää. Mämmiäkin voin ottaa, mutta mikään ehdoton pääsiäisjuttu se ei kyllä ole.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kaunis kolmen kuvan postaus. Silmiäni hiveli värien kokonaisuus ja aiheiden kokonaisuus :) Sait ylipuhuttua kokeilemaan mämmi annosta.

Sini kirjoitti...

Hirmuisen kauniita kuvia! Miten saat ne näin isoiksi? Olen suuri mämmin rakastaja. Söin yhden tuokkosellisen yksin sitä kerman kera pääsiäisen aikana... :)

Miia kirjoitti...

Moi kaikki! Mämmi tuntuu kovasti jakavan mielipiteitä. Vähän niinkuin aurajuusto ja oliivit. Tosin minä rakastan niitäkin!

Sini: Sain kuvat isoiksi muuttamalla koodia hieman, löysin ohjeen netistä (http://communityphotochallenge.blogspot.com/2008/10/putting-big-photos-in-your-blogger.html) ja sitten kokeilin. En kyllä ole mikään ekspertti, taisin vahingossa onnistua. ;) Tosin välissä katosi kaikki siihen asti tehdyt muokkaukset. Vieläkin haluaisin tehdä pari muutosta, mutta en ole uskaltanut enää kokeilla.

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia monta ilmaantunut sitten viime kyläilyn;) Toivottavasti on ollut rentouttavat pyhät:)

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Mämmi jakaa meidän perheessä mielipiteet voimakkaasti kahtia :) Minun pääsiäisherkkuihin kuuluu, lapset uskalsi koittaa, mutta ovat kuulemma tässä asiassa isin puolella. Mies kieltäytyy mämmistä :)) Mukavaa arjen alkua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...