9. helmikuuta 2010

Kiitos

Kiitos kaikille lohduttavista sanoistanne ja siitä, että jaoitte kokemuksianne isovanhempien ja muiden läheisten kuolemaan liittyen. Raskasta aikaa, mutta onneksi oli aikaa valmistautua asiaan. Vaikka suru onkin yhä läsnä, palaan tässä blogissa arkisiin asioihin. Ne ovat hyvää lääkettä surevalle mielelle kaikessa "pinnallisuudessaan".

Eli siis tytön huoneen tilannekatsaus. Nyt on listoituskin hoidettu ovia lukuunottamatta ja tänä iltana on tarkoitus kantaa tytön sänky huoneeseen. Tyttö odottaa jo kovasti, tosin onhan se kyllä jännittävääkin hänelle pitkästä aikaa siirtyä nukkumaan yksin omaan huoneeseen. Leksvik-hyllyköt on maalattu kolmeen kertaan "listavalkoisella" ja ovat minusta tosi käytännölliset. Tavaraa ei edes ole riittävästi noihin, mutta eiköhän tilanne vuosien mittaan korjaannu itsestään... Muilta osin sisustus on ihan kesken, ei ole mattoa eikä verhoja ja muut kalusteet etsivät vielä paikkaansa. Joensuusta haetun kaapin kunnostus on vielä kesken, sen ajattelin ehkä maalata jollain muulla kuin valkoisella... mikähän olisi kiva väri? Vaaleaa harmaata mietin. Ehdotelkaapas.

13 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mukavaa että palasit. Usein tämä pinnallinen arki on sitä parasta vastapainoa. Toivon sinulle edelleen voimia!

Huoneesta tuli kyllä todella kaunis. Hyllyt näyttävät tosi tilavilta. Mutta tosiian sitä tavaraa tuntuu aina kasaantuvan, että eiköhän ne pian ole ihan täynnä! :)

Meillä pähkäillään myös lastenhuoneen kalusteiden värien kanssa. Ihan valkoista en halua, mutta kun harmaastakin on niin vaikeaa päättää sitä oikeaa sävyä. Ja lopulta se näyttää kuitenkin ihan erilaiselta, kuin oli suunnitellut :)

Teija kirjoitti...

Kaunis tytön huone :) Tapetti on ihana ja lamppu soma, mieluustihan tuolla nukkuisi! Ja kummasti sitä tavaraa sitten alkaa kertyä, vaikka nyt tuntuisikin, että hyllyillä on tilaa. Maalaus virkisti Leksvikejä kivasti!

Teija kirjoitti...

Ja vielä: miten ois semmoinen kvia vanha haalistunut turkoosi?

Teija kirjoitti...

..siis KIVA.. :D

Marielisa kirjoitti...

Kivalta näyttää!

Vaaleaa harmaata minäkin kaappiin sivelisin, sopisi kokonaisuuteen hyvin ja kestäisi aikaakin varmasti paremmin kuin joku hallitsevampi väri...

Suloinen maatuskarivi tuolla ylähyllyllä! =)

mimmuli kirjoitti...

Vaalean harma on kyllä kaunis ja sopii henon valeanpunaisen kanssa ihanasti. Söpö huone<3 Voimia..

Anis kirjoitti...

Kivasti säilytystilaa. Olisiko tapetissa jotain hyvää sävyä kapin väriksi?

Anrinko kirjoitti...

Löysin kuvasta paljon tuttua. =)
Tuo kirjahylly löytyy meiltä.
Meillä myös nuo peltipurkit.
Meillä ollut sellainen roosa rumpu tytöllä.
Sama maku monissa asioissa siis.
Voimia ja iloa sinulle!
Näet isovanhemmat vielä, sitten kun on aika. =)

Anonyymi kirjoitti...

Älyttömän ihanan näköistä, ei voi muuta sanoa...

Mi-Ma

heini kirjoitti...

Kauniin näkönen lastenhuone, kyllä tytön kelpaa. :)
Vaaleenharmaa on aina kaunis, ja sopii kaikkien värien kanssa yhteen, punanenkin sopis, niinkun lampussa on, jos haluis pirtsakampaa, tai sitten joku väri mitä aiot käyttää tekstiileissä...?

Voimia sulle, arkeen paluu tosiaan on paras lääke suruun. Itse olen menettänyt oman siskoni vasta lapsena, ja minua kehotettiin palaamaan kouluun heti, jotta kynnys ei nousisi vieläkin korkeammaksi. Arki auttaa, rutiinit lohduttavat. Suru ei unohdu koskaan, mutta se muuttaa muotoaan ajan kanssa.

-Heini-

Marge kirjoitti...

Huone on kaunis ja hienosti olette säilyttäneet vanhan tunnelman!!

Otan osaa suruusi, Mia!
Tiedän tunteesi, mitä koet, näin uskallan sanoa, sillä, kun lapseni oli vuoden vanha, rakas isäni kuoli syöpään. Luotan kuitenkin jälleennäkemiseen, se lohduttaa.
Voimia ja siunausta!
Sinua lämpimästi halaten, Marge

Miia kirjoitti...

Mukavan paljon täällä kommentteja joka kerta, se ilahduttaa ja motivoi kovasti tekemään uusia postauksia!

Väriehdotukset olivat hyviä, kiitos niistä. Haluaisin kyllä jotain sellaista väriä kokeilla, joka rikkoisi tuon "söpöyden" tietyllä tapaa, mutta en oikein keksi sellaista väriä. Mutta ei kai söpössäkään mitään vikaa ole (ainakaan lastenhuoneessa)! :)

Ja kiitos vielä Marge lohdutuksen sanoista. Olette kaikki aina niin ystävällisiä.

Niina K kirjoitti...

Kauniilta näyttää. Mietin että kävisikö kaapin väriksi joku sen huoneen tapetista napattu väri mihin huoneeseen kaappi tulee. Sointuisi sillain hyvin huoneen muuhun värimaailmaan. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...