7. tammikuuta 2010

Yksi kerros

Yksi kerros maalia tytön huoneen lattiassa näyttää jo tältä. Kaunis vaalea harmaan sävy valittiin Tikkurilan Vanhojen värien kartasta (Permo-lattiamaali, vaalein harmaa). Kuvissa sävy näyttää näköjään erilaiselta joka kerta, mutta se on sellainen melko lämmin harmaa olematta kuitenkaan ruskeanharmaa. Siniharmaa se ei oikeasti ole, paitsi tässä sinisessä talvisessa valossa. Koko huone muuttui ihan eri näköiseksi. Nyt osaan jo kuvitella, miltä yläkerta tulee kokonaisuutena näyttämään, kun kaikki lattiat on maalattu samalla harmaalla. Nyt sitten odotellaan kuivumista ja maalataan vielä toiseen kertaan. Meille on ihan arvoitus, kuinka kauan tuon maalin pitäisi antaa kuivaa ennen kalusteiden sisääntuomista. Purkissa sanotaan, että saavuttaa lopullisen kestävyytensä kuukaudessa... ei kai sitä nyt ihan niin kauan voi odottaa! Muutama päivä, viikko, puolitoista?edit. Näyttää siltä, että tänä iltana suoritetaan uusi arvonta, joten huomenna viimeistään siitä lisää.

14 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Meillä taisi kesällä useampi päivä mennä että kuivui täysin, kun ohennetulla Permolla maalattiin. Oltiin pari yötä poissa kotoa ja kun tultiin takaisin, niin oli vielä osittain tahmainen. Saattoi pari tassunjälkeä jäädä :) Mutta alle viikko kuitenkin että uskalsi ihan normaalisti kulkea. Se 4 viikkoa taitaa olla enemmänkin sitten raskaita huonekaluja varten, luulisin.

Sari kirjoitti...

Lattiasta tulee todella kaunis! Toivottavasti kuivumisessa ei sentään ihan kuukautta mene. Jospa jo pian pääsisitte huonetta laittamaan lopulliseen kuntoon.

Vekarus kirjoitti...

Näyttää kauniilta! Me ei vieläkään olla päätetty mitä huvilan lattioille tehdään. Onneksi on vielä aikaa!

J kirjoitti...

Ihana lattia! Minäkin niin haaveilen maalatusta lautalattiasta. Valkoisesta tai harmaasta sellaisesta. No, toistaiseksi on tyydyttävä laminaattiin. :(

Amyrlin kirjoitti...

Upealta näyttää! Voi että miten itsekkin haaveilen tuollaisesta lattiasta.

Kesäkukka kirjoitti...

Hyvä väri! Meillä Uulan-lattiamaali kuivui hämmästyttävän nopeasti, olisiko mennyt kaksi päivää? Toki se oli kesäaikaa.
Voi, kun tuo meidänkin yläkerta-remppa etenisi, mutta ei näillä pakkasilla tule kuuloonkaan :/

Rauhantuomari kirjoitti...

Näyttää todella hyvältä!

Mari kirjoitti...

Me odoteltiin tasan kolme päivää. Hyvin on kuivunut vaikka kalusteita vietiin niin pian.

Ihana lattia tuli teille:)

heini kirjoitti...

Voih, kun upea! Mä niin haluisni jo saada meidänkin makuuhuoneen remontoitua, siellä on lankkulattia ja se maalataan vaalean harmaaksi tai valkoiseksi... En malttaisi odottaa. :)
Teidän yläkerrasta tulee upea! <3

-Heini-

sariw kirjoitti...

Kaunis väri ! Huoneesta tulee varmasti ihana...

Matroskin kirjoitti...

Huikea urakka, hienoa että jaksatte perata taloa. Tuumin että seuraavalla käynnillä sinne päin ehdotan sinulle tapaamista :)

kati kirjoitti...

Kaunista tulee!
Kyllä huonekaluja voi tuoda jo aika nopsaan kun varovasti siirtelee. Mattoja kannattaa vähän lingata jos malttaa ;)

Teija kirjoitti...

Ihana lattia! Tykkään niin kovin, vaikka itselle ei näissä puitteissa ole mahdollinen :/
Huoneesta tulee ihana, lopputulosta odotellessa.

Kivaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...