18. tammikuuta 2010

Takapakkia

Nyt ei meinaa taas usko riittää, että tämä talo on joskus remontoitu valmiiksi. Mitään katastrofaalista ei nyt kuitenkaan ole tapahtunut, mutta tytön huoneen tapetointi viivästyy näköjään taas. Viikonloppuna saatiin tapetoitua ensimmäinen seinä valmiiksi (pieniä aikatauluhaasteita kaikenlaisten menojen takia), mutta...

Tapetissa on selvästi valmistusvirhe, kun vuodan toinen reuna on aavistuksen tummempaa sävyä kuin toinen reuna. Voi voi voi. Siis tehty työ meni hukkaan ja ollaan jälleen nollapisteessä. En ensin uskonut, vaan piti odottaa, että vettyneet tapetit kuivuvat seinällä. Mutta totta se on. Tapettitaloon jo soittelin, huomenna palataan asiaan. Itku. (No ei ihan itku, mutta melkein.)16 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Hei. Älä lannistu! Letkajenkkakikin etenee, vaikka aina tulee se taakse hypäys sinne väliin. Meillä oli edellisessä kodissa sama ongelma. Odotin tapetin kuivumista ja rukoilin. Lopputulos oli kuitenkin juuri tuollainen. Onneksi näitä juttuja tulee esim tapetin kanssa, eikä vaikka putkistossa.

Tsemppiä ja voimahaleja!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Miulla kanssa kokemusta tuommoisesta ilmiöstä... Ei tosin täällä meillä vaan siskon luona lastenhuonetta tapetoitaessa. Tapetit jätettiin seinille, mutta harmitti kyllä. Siellä kanssa jännityksellä odotettiin, että jos kuivuttuaan muuttuisivat tasaisen väriseksi, mutta ei... Tsemppiä remonttiin, näyttää niiiin tutulta nuo harmaankirjavat laudat seinillä! :) Taidan linkittää siut listaani jos sopii, kun täälläkin on nuo remppahommat käynnissä...

Teija kirjoitti...

No voi ny!! Niinpä näkyy olevan. Mut älkäähän lannistuko, se on tosiaan tapettia vaan. Vaikka tiedän kyllä, miten ihanaa olis jo saada valmista!

Sini kirjoitti...

Harmillista! Mutta olen kyllä kuullut vastaavaa Tapettitalon tapeteista. Näinkin kerran liikkeessä sellaista tapettia, kun eräs asiakas oli juuri samasta asiasta neuvottelemassa siellä.

Tsemppiä! Onneksi se oli 'vain' tapettia...

Hanna kirjoitti...

Voi ei! Tsemppiä kovasti, todella kurja tilanne. Mutta kuten sanottu, onneksi se on vain tapettia :)

Vekarus kirjoitti...

Voi kurjuus! Voimia!

heini kirjoitti...

Voi harmi. Mä voin vaan kuvitella sun tunteen, uskon, että harmittaa ja suututtaa. :( Mutta ei auta pitää ajatella lopputulosta. :)
Tosi kauniit tapetit, huoneesta tulee ihana sitten, kun se tulee valmiiksi. <3 Sitten unohdat jo kaikki vastoinkäymiset, kun katsot valmista huonetta tyytyväisenä, eikös vaan? :)

-Heini-

Anis kirjoitti...

Voi harmistus. Tosi ikävä tehdä turhaa työtä. Tapetointi ei ole mitään ihanaa varsinkin kun joutuu kohdistamaan. Tsemppiä uuteen kierrokseen, kyllä se vielä valmistuu.

morso kirjoitti...

Voihan kikkare. Tiedän tunteen. Me rempattiin joskus lastenhuoneet Teesin tapeteilla, ja ne onnettomat venyi epätasaisesti, veti vinoon ja jäi karmeille kupruille kuivumisen jälkeenkin. Ja oli pakko jättää seinään, kun oli kiire muuttaa sisään. Harmitti niin kauan kun asuttiin. Mutta toisaalta taas, tapetointi ei ihan niin hirvittävän kauaa vie, ja huomasitte jo ekalla seinällä, eikä vasta sitten kun koko huone oli valmiina. Toivottavasti löytyy parempaa tilalle.

Miia kirjoitti...

Kiitos kaikille teille lohduttavista sanoista. Ei tuossa nyt sinänsä niin hirveä työ vielä ollut, mutta kun on niin vaikea järjestää aikaa tapetoinnille, niin se tuntuu kurjimmalta, että hyvä työskentelyaika meni nyt hukkaan ja saman ajan joutuu järjestämään taas jostain ihmeen välistä. No, tästä noustaan vielä!

Pikku-Pihlaja, totta kai voit linkittää. :)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ei kiva juttu. "Eteenpäin, sanoi mummo lumessa". Tsemppiä!

Mimmimamma kirjoitti...

Moikka Miia pitkästä aikaa!
Oi te ootte muuttaneet myös rintsikkaan. Kuulumisianne tulen taas seurailemaan.
Toivottavasti tapettihomma järjestyy pian. :)

Tuula kirjoitti...

No voi kurjuus :( Harmillinen tuuri tuossa tapettiasiassa.
Toivottavasti saatte valmistajalta uudet rullat ja vähän vaivanpalkkaakin!
Tsemppiä uuteen urakkaan!!

marikan kirjoitti...

No, jopas jotain, kaikenlaista voi näköjään käydä.

Satu kirjoitti...

No voihan tylsyys! Itsellä olisi saattanut mennä heeermo..;) Ei auta kun uusiks vaan, toivottavasti saatte kunnon matskut tällä kertaa!

katinka kirjoitti...

Hei ! Me tapetoimme Ilonan huoneen myös tapettitalon kirskkapuu tapetilla.Aivan samalla kun te.Aluksi homma näytti epätoivoiselta, vaikka kuinka yritti, kuvio ei oikein kohdistunut oikein ja pieni sävy ero saattoi olla vuotaa vaihtaessa. Mutta lopputulos on kerrassaan ihana! Vanhalla paperikoneella tehdyt tapetit, eivät ole ihan pilkulleen tehtyjä, mutta seinällä ovat todella kauniita. Ja homma oli todellakin vaivan arvoinen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...