31. joulukuuta 2009

Uutta kohti

Näin vuoden vaihtuessa teki mieli tehdä kuvakollaasi menneen vuoden tapahtumista, mutta ei vain aika nyt riitä. Yritin kyllä, mutta tapahtumia ja kuvia on niin paljon.

Ensinnäkin pojan syntymä. Tärkein kaikista tämän vuoden tapahtumista. Sitten kaikenlaisia tapahtumia entisessä kodissa. Ristiäiset. Makuuhuoneen remontti. Kesä ja juhannus mökillä. Talon löytyminen ja muutto. Remontti. Tytön ja pojan kasvu. Joulu. Ja tuhat asiaa siinä välissä.

Vanhojen kuvien keräämisen sijaan tämän päivän tunnelmia kuvaa kuvasarja unelmista ja niiden toteutumisesta tällä kotirintamalla. Täällä lorvittiin tänään pitkään yöpaidassa, kun on tehty pitkää päivää tällä viikolla remontin parissa ja sen päälle opeteltu uudenlaista yöelämää pojan kanssa toivoen parempia yöunia. Mutta kaiken kiireen keskellä tulee usein pysähdyttyä tuolla yläkerrassa miettimään, että ihanko aikuisten oikeasti meidän lapsilla on kohta aivan ihanat huoneet. Tavaroille säilytyspaikat ja oma rauha leikkiä. Pojan huone on pienin (vain 8 neliötä), mutta jotenkin sen suhteen odotukset ovat korkeimmillaan ja visio selkein. Tytönkin huoneesta tulee kyllä ihana ja tunnelmallinen, siellä ehkä tavarat ja muut tekevät enemmän tunnelmaa kuin ympäröivät seinät. Huone on pojan huoneeseen nähden valtava, lähes 19 neliötä. Oletettavasti tästä huonejaosta keskustellaan vielä joskus tulevaisuudessa pojan kanssa. ;)

Tytön huone on nyt siinä vaiheessa, että paneelikatto on valmis. Vielä maalataan lattia perinteisen harmaalla (tätä mietin pitkään, mutta kyllä se on meidän juttu enemmän kuin valkoinen lattia) ja piipun muuri tasoitetaan ja maalataan. Tapetit on tilattu ja päästään niitäkin pian laittamaan. Minun ajatus on siirtynyt jo pojan huoneeseen. Kunhan se saadaan tyhjäksi kaikesta tytön huoneeseen siirrettävästä tavarasta, päästään sinnekin remonttipuuhiin. Pojan huoneesta lisää myöhemmin, mutta tuo vaaleansininen jää komeroseinälle ja muille seinille tulee tuo mustavalkoinen 2+3-tapetti. Sain joululahjaksi tuon Unelmien leikekirjan. Ihana lahja ja voi kun siitä on apua suunnittelussakin! Minulla on paljon leikattuja kuvia ym. inspiraation lähteitä kerättynä, mutta en ole vielä niitä leikekirjaksi koonnut. Nyt sen teen, tämä on uuden vuoden lupaus!

Onnellista Uutta Vuotta 2010!
11 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Hyvän kuuloisia remonttisuunnitelmia. Jään mielenkiinnolla seuraamaan :)
Leikekirjaa minäkin harrastan. ITse asiassa niitä on 3 - yhteen kerään kotiin liittyviä unelmakuvia, toiseen mökkijuttuja ja kolmanteen joulureseptejä ja -kuvia. Rentouttavaa ja mukavaa puuhaa leikellä ja liimailla kauniita kuvia.

Onnellista uutta vuotta!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kiva lukea remontti suunnnitelia!ja leikekirjat on ihania olen juuri koonnutkin omaani ja se on mukavaa puuhaa!
Hyvää uutta vuotta sinulle!
Anu

HIIRIEMO kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta!

Pauliiina kirjoitti...

Onnellista Uutta vuotta ja parempi unisia öitä meille molemmille :D

Leikekirjaa on ihana tehdä. Itselläni on yksi ja melkein kaikki on toteutunut tähän asti. Nyt pitäisi alkaa uutta tekemään kun yläkerran rakentaminen alkaa kesällä.Saadaan lisää tilaa ja toinenkin tyttö omaan huoneeseen jospa sitä ei sitten joka inahdukseen heräisi :)

Niina ♥ kirjoitti...

Onnea ja puhtia tulevaan vuoteen!! ja paljon paljon tsemppiä remonttiin.

Jutta kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia... Minullakin on ollut jo pitkään haaveena koota leikekirjaa, olen leikellyt kuvia ja taitellut sivuja hiirenkorville, mutta se leikekirja uupuu vielä... :)

Onnea uudelle vuodelle!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihanaa tulevaa vuotta sinulle!
Lapsen syntymä on kai niitä vuoden suurimpia juttuja! :)
Remonttisuunnitelmiasi on mukava seurata!

Sini kirjoitti...

Onnea uudelle vuodelle!

Kate kirjoitti...

Tunnelmallista uutta vuotta.
Kiva lukea teidän remonttisuunnitelmista, kenties myöhemmin nähdään kuviakin.

Niina kirjoitti...

Voin samaistua tunteeseesi. Pysähdyn itsekin vähän välistä miettimään, voiko olla totta, että saadaan lapset omiin huoneisiinsa ja yläkertaan. Ja on tilaa leikkiä ja lötkötellä katsellen leffoja ja pelaillen. Täällä meidän nykyisessä kolmiossa seinät kaatuu päälle ja kieli pitkällä odotan jo muuttoa. Tosin, pidän kyllä tästäkin asunnosta ja en tiedä mitä olisimme tehneet jos vaikka tästä yhtiöstä olisi tarjottu meille suurempaa vaihtoon tms ?
Onneksi ei tarvonut asiaa pohtia!

Olet valinnut mielettömän tapetin pojan huoneseen! Hitsi kun Verneri ei enää kelpuuta tuota :( :(
On tylsää kun lapset kasvaa ja niilläkin on omat mielipiteensä sisustusasioihin ;)

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...