1. marraskuuta 2009

Keltainen olohuone...Olohuoneessa miellyttää: 2 ikkunaa, näkymä Puijon tornille, tilava. Olohuoneessa ei miellytä: keltaiset tapetit, ei ehjiä seiniä, kellastuneet koivuparketit ja tummunut paneelikatto, tummat ikkunanpuitteet (koko talossa siis ikkunanmaalaushommia tiedossa).
Olohuoneesta on iso oviaukko ruokailutilaan ja tarkoitus olisi avata myös pariovilla aukko viereiseen makuuhuoneeseen, josta tulee todennäköisesti tv-huone tässä vaiheessa. Halutaan siis ostaa vanhat pariovet laseilla tai lasienlaittomahdollisuudella!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käy katsomassa ovia Anno.fi:ssä...Arto myy mielellään =) ja matkahuolto kulkee taitaa sopimuksen mukaan rahtikin...suosittelen...mukava heppu...

Mi-Ma

MariaK kirjoitti...

Olkkarista tulee ihanan avara!

Ensin minulla kyllä pääsi nauru: Meillä on olkkarissa ja ruokailutilassa melkein samanlaista kellertävänsävyistä raitatapettia ja kirsikkapuiset lattiat. Ja minusta se on vaalean katon ja kaiken valkoisen kanssa ihanan raikas ja lämmin yhdistelmä. Valkoiset kalusteet ja esineet saavat ikäänkuin taustan. Mutta tuo valkoinen katto ja ovet+portaikko vaikuttaa aika paljon! :D
Innolla odotan, mitä kivaa teidän remontissa tapahtuukaan. Suunnitelmat kuulostavat ja näyttävät täällä blogissa tosi hyviltä ja iloisilta!

tiinaf kirjoitti...

Siis mitämitämitä: Puijon tornille? Miten mie mielsin teijät jonnekin Etelä-Suomeen, tä? Tehän olette täällä kulmilla :-)

Mekin muutimme kotiin, jossa kaikkialla yleisissä tiloissa kellertävät tapetit. Mullekin jotenkin vieraat. Silmä on tottunut. Ja tosiaan, kuten MariaK kirjoitti, valkoiset kalusteemme tulevat kyllä kauniisti esiin.

tiinaf kirjoitti...

Iltapuuhissa mietin, kirjoitinko päivällä kommenttiini jotain hoopoa. Piti tulla tarkastamaan..."yleisissä tiloissa"...oliko tuo ymmärrettävä? Siis muualla paitsi makkareissa.

Hyvää alkavaa viikkoa!
Tiina

Miia kirjoitti...

Moi Mi-Ma, täytyykin katsastaa Annon tarjonta netistä.

MariaK, näinhän se on, että toiselle joku väri on hyvinkin luonteva ja toiselle se tuntuu kovin vieraalta. Luulin, että en tulisi tuon keltaisen kanssa ollenkaan toimeen, mutta toisin kävi. Valkoinen raikastaa, se huomattiin, kun kannettiin tavarat sisään. :)

Tiinaf: Ihan ymmärrettävästi kirjoittelit! :) Joo, täällä me asustellaan, ei suinkaan Etelä-Suomessa. Jännä, mistähän sinulle oli syntynyt sellainen kuva? Hyvää alkavaa viikkoa sinnekin!

Missfrida kirjoitti...

Kiva blogi sinulla! Päätin juuri liittyä vakkarivakoilijoihin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...