15. lokakuuta 2009

Täällä taas!

Saatiin netti toimimaan, joten jatkossa blogi päivittynee taas säännöllisemmin ja tiheämmin. Ihanaa saada oma kone ja omat tutut jutut takaisin.

Mielen päällä tällä hetkellä vesikattoremontti, jonka piti alkaa jo viime viikolla ja tämän viikon maanantaina ja keskiviikkona ja tänään. Huomennakin sen pitäisi alkaa. Huokaus. Näön vuoksi kävi "pojat" tuomassa vähän telineiden osia ja rakentelivat jonkinlaista tornia yhdelle nurkalle. Tänään en nähnyt kuin perävalot kaksi kertaa, kun niin nopeasti kävivät asioillaan tällä "työmaalla". Voi pojat.

7 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Kiva, että olet palannut :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että olet palannut! :) On tämä elämä vain hassua. Te ostitte sen talon, jota mekin pitkään mietittiin ja pyöriteltiin. ONNEA UUTEEN KOTIIN! Ja tsemppiä kattoremonttiin.

Miia kirjoitti...

Kiitos!

No nytpäs tuntuu hassulta. Että joku blogini lukijoista on tunnistanut talon ja vieläpä mietiskellyt sen ostamista, jos ymmärsin oikein? Hih, en siis ole enää lainkaan niin anonyymi bloggaaja. Onko sinulla omaa blogia? Olisi kiva käydä "vastavierailulla". Voithan laittaa halutessasi linkkiä vaikka sähköpostilla. Joka tapauksessa kiitos onnentoivotuksista! Kattoremonttikin edistyi hieman tänään, kun saivat sentään telineet tehtyä toiselle sivulle...

anpali kirjoitti...

Ensivisiitillä kauniissa blogissasi. Onnea uudesta kodista!

Outi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Huomenna - se on joskus aika venyvä käsite. Ja remonttimiehet.. huokaus. Homma kysyy hermoja.

Anonyymi kirjoitti...

Niin tosiaan -luulen tietäväni talon. Yksityinen möi sitä, ja mekin sitä pariin kertaan käytiin katsomassa. Tunnistin (oletettavasti) noista räystäistä, ikkunoista ja talon väristä. Tiedä vaikka mekin pääsisimme samalle alueelle asumaan -haave on suuri!!! ;) Itselläni ei blogia vielä ole, kun asustetaan toistaiseksi vuokralla kaupungin vaihdoksen jälkeen.
Äitini neuvoi aikoinaan tekemään seuraavaa: Pyydähän kattoremonttimiehet kahville, niin jo alkaa työ etenemään ja työn jälkiparanee, kun syöttää ja juottaa (kahvilla) säännöllisen, epäsäännöllisesti. Tätä neuvoa toteutettiin Jyväskylän rintsikassamme, kun meinasi remppamiehet kadota. Vaikutus oli tosi suuri! Työt tehtiin ajallaan ja jälki parani. ;)
Miinukka

Miia kirjoitti...

Moi ja kiitos teillekin kommenteista!

Miinukka: Joo, nyt olen päässyt jo kahvit tarjoamaan, kun ensimmäistä kertaa perjantaina viipyivät pihalla niin pitkään, että ehdin kahvit keittää... ;) Kyllä varmaan tunnistit ihan oikein talon. Toivottavasti tekin löydätte omanne tältä alueelta, ihana täällä on asua. Laitahan viestiä, jos blogin aloitat ja löydätte uuden kodin naapurustosta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...