26. tammikuuta 2009

Ihana


Nuo silmät, tuo katse, aavistus maitoviiksistä. Rakkainta maailmassa. Voi kun saisi säilöttyä mieleensä jokaisen hetken yhtä elävänä. Ja kohta heitä on toivottavasti kaksi. Pakahduttava ajatus.

Feeling so much love for her. Those eyes, that look. If only I could store these moments in my memory forever as vivid as they are today. And hopefully soon there will be two of them. I am feeling overwhelmed.

5 kommenttia:

Mai kirjoitti...

Kävin taas kurkkimassa, joko täällä olisi vauva-uutisia:)

Miten kaunis kuva, sopisi kehyksiin!

Mari kirjoitti...

Tiedän tunteen:) Ihana kuva pienestä.

Miia kirjoitti...

Moi Mai! Vielähän tässä olisi kaksi viikkoa laskettuun aikaan ja ei ole mitään merkkejä, että vauva olisi tulossa ihan heti... pikemminkin päinvastoin. Huoh... ei malttaisi enää odottaa. :)

Ja kiitos Mari sinullekin kommentista. On nämä mukelot vaan kaiken "hössötyksen" arvoisia!

hiiriemo kirjoitti...

Teillä eletään ihania aikoja. Lelli ja helli nyt yltäkyllin esikoistasi, hänen elämänsähän muuttu kohta melkoisesti, kun äidiltä ei enää saakkaan jakamatonta huomiota.

Toisaalta suuri elämänmuutos tuo hänenkin elämään suurta rikkautta ja korvaamattoman ihmissuhteen...Tällaista tämä elämä on...

Tsemppiä!!!

Iiris kirjoitti...

Kyllä lapset ovat elämän suola ja sokeri!
Meillä tänään nuorempi poika täytti 10-vuotta ja voi sitä jännitystä, kun piti jo ennen viittä vääntäytyä ylös :)

Olen joskus aiemminkin käynyt pyörähtämässä täällä tunnelmallisessa blogissa, en kyllä yhtään muista miten tänne eksyin.

Mukavaa odotusta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...