10. marraskuuta 2008

Karheaa


Voi voi, kurkku tuli kipeäksi jo toisen kerran kuukauden sisällä. Ei auta kuin levätä ja yrittää lievittää kurkun karheutta keinolla jos toisellakin. Yöllä yskittää ja päivällä väsyttää. Jäin kotiin lepäilemään tänään ja huomennakin taidan ottaa vielä varman päälle, kun on ollut lämpöäkin. Nyt kun on ollut aikaa vain ajatella, on paljon aiheita odottamassa tulevia postauksia. Ja vanhoja kuviakin on kertynyt varastoon, kuten tämä kuva. Vettä onkin nyt mennyt, lievittää mukavasti kurkun karheutta. Toivottavasti olo pian paranee. Keskiviikkona mennään katsomaan mielenkiintoista asuntoa (paritalo, mitä mieltä olette paritalossa asumisen haasteista ja hyödyistä?). Ei välttämättä täysin vakavasti ostomielessä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Rakennettu 1938, remontoitu kauniisti ja neliöitäkin olisi tarpeeksi, sijainti ihan mukava.

I have a flu. I had to stay home and rest. I hope to feel better soon, on Wednesday we should go and have a look at an interesting house built in 1938.


1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Me asuttiin joskus vanhassa paritalon puolikkaassa Tampereella. Oli niin mahtavat naapurit, että pahaa sanottavaa ei ole. Mukavaa tiistai-päivää!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...