7. marraskuuta 2008

Ollako vai eikö olla...

Kesätauko lipsahti kovin pitkäksi. En ole vieläkään oikein varma, jatkaako tämän blogin kanssa vai ei. Olen miettinyt jo uuden aloittamista. "Tunnelmaa" ei enää tunnu täysin omalta, mutten keksi muutakaan nimeä. Kirjoittelen tänne taas jonkin aikaa ja katsotaan sitten, miltä se tuntuu. Luulen, että blogiin tulee jatkossa enemmän mukaan lasten juttuja ja lastenvaatteita ja inspiraation etsimistä sisustuslehtien ym. sivuilta omien sisustussuunnitelmiemme pohjaksi. Elämään kuuluu: pikkusisaruksen ikionnellista odotusta (laskettu aika helmikuussa), kiirettä ja hulinaa, väsymystä, muttei juurikaan nurinaa... talohaaveet eivät nyt ole aktiivisimmillaan heikon tarjonnan vuoksi. Sen sijaan on paljon suunnitelmia pienistä parannuksista nykyiseen kotiimme. Jos saadaan aikaiseksi. Jos ei, ei sen niin väliä, on tärkeämpiäkin asioita. Rakas tyttömme täytti juuri 3 vuotta. Tässä ottamiani kuvia pienestä isosta juhlijasta.



My summer break is over. I have been wondering, whether I need this blog and if it still feels like my thing. So I am taking a sort of trial period and then we'll see how it turns out. What is happening in our life? We are happy to be pregnant (due on February). We have been busy, tired, but so happy. Our dreams of a house are on hold. Instead we are planning to do little improvements in our home. If we have the energy. If not, so what, so many things are more important than decorating. Our dear daughter just had her 3rd birthday. Here are some of the photos I took of my little "big" girl on her birthday.








5 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Voi, kiva juttu, kun taas kirjoitit blogiisi. Tervetuloa tauolta! :) Ja hurjasti onnea pikkuisen odotukseen!!!
Isosisko on suloinen tyllerö :)

Inkivääri kirjoitti...

Suloinen juhlakalu - onnea jälkikäteen:) Tunnelmaahan noista asioistasi syntyy kovasti - onnea myös odotukseen!

Hannukka kirjoitti...

Jostain tänne löysin ja merkin halusin itsestäni jättää :)

Miia kirjoitti...

Kiva, kun kävitte! On mukava nähdä, että pitkän tauon jälkeen tänne vielä tulee kurkistelijoita. :)

-Mai- kirjoitti...

Voi, kun kiva, että olet tullut takaisin:) Onneksi olkoon pienelle päivänsankarille sekä tulevalle isosiskolle. Meidän neidit taitavatkin olla aika samanikäiset, meidän Peppi täytti 3 marraskuun alussa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...