16. tammikuuta 2008

Iltalukemista


Olen ihan rakastunut tuohon Sköna Hem -lehden kansikuvaan. Kuvassa on niin monta elementtiä kodista, jossa haluaisin asua. Pirteät värit, mutta kuitenkin rauhallinen tunnelma. Vanhoja esineitä, uusia pintoja, valkoista paneelia... ehkä joku päivä. Haaveillahan saa ja se on vielä lähes ilmaista. Paitsi jos alkaa ostaa asioita jo tulevaisuutta varten, niinkuin mieli tekisi. Kuvassa näkyy myös Ihanasta tilattu klipsilamppu, josta olin haaveillut pitkään. Se tulee ainakin näillä näkymin tv-huoneeseen valaisemaan iltojani, kun lueskelen usein lehtiä. Väri on vaaleansininen, johon olen ihan hullaantunut, vaikken ennen voinut sitä sietää.

Kiitos Jonna You Make My Day -palkinnosta! Kiva, jos blogini piristää!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on jotakin Sinulle...

Inkivääri kirjoitti...

Niin se maku muuttuu ajan myötä:) Lamppu on kyllä hauska, luulin ensin hiustenkuivaajaksi, joka on siinä lehdessä - kuva on niin kivasti rakennettu...

magi kirjoitti...

Ihanaisia ovat yleensä ruotsalaisten sisustuslehtien kannet. Yritän kulkea silmät kiinni lehtihyllyjen ohi.
-magi-

s u v i :) kirjoitti...

Roosan lipaston huolisin heti, ompa ihana! (:

Kurkkailulla kävin, jälleen.. (:

Hanna kirjoitti...

Hei,

Kiitos käynnistäsi blogissani. Toivottavasti laitat kuvia maalamistasi jutuista :)

Mukavaa viikonloppua!
t.Hanna

ps. On kyllä ihana tuo lehden kansi, yleensä on ruotsalaisissa...

Matroskin kirjoitti...

Lamppu on suloinen, olisin ostanut saman, mutta kun siihen sai laittaa max 40 wattia ja olen valonjanoinen. Nukkekaappi on upea.

inkivääri kirjoitti...

Tuo lamppu on kerrassaan ihana! Olen kuolannut niitä pitkään Ihanan sivuilla, mutta en vain ole saanut tilatuksi. Nyt pelkään että ne kerkeävät loppumaan ennen kuin voin tilata (=ostolakko menossa ;)

maijja kirjoitti...

Se onkin muuten jännä, miten ajan ja iän vaihdellessa myös lempivärit vaihtelee - tai varsinkin ne voimakkaat ihastus ja inhoreaktiot. Itse en ole koskaan ollut sinisen perään (korkeintaan harmahtava myrskynsininen miellytti), mutta hiljalleen olen mieltynyt petrolin kautta preussiin ja sähkönsiniseen!

MARIA kirjoitti...

Noista minäkin haaveilen!

Lisbeth Dahlin lamput on niin nättejä. Ostin tismalleen samanlaisen sinisen lampun pojalleni... ja toiselle mustan.

Pinjami kirjoitti...

Sinulla on kaunis blogi. Täällä viihtyy :) Itse ostin juurikin tuon saman klipsilampun Mokosta. On ihana ja tuli tarpeeseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...