12. huhtikuuta 2007

Ihana ilta odottaa...

Voi mikä päivä! Aurinko paistaa ja mieheni hemmottelee minua.

Tänään oltiin aamupäivällä vaateostoksilla ja löysin tietysti kaikkea ihanaa kaikille muille paitsi itselleni... tyttäreni sai erittäin tarpeellisia ja suloisia kesävaatteita edulliseen hintaan, kuosit ovat niin mainioita, että olisin voinut ottaa kuvia tännekin. Ehkä joku päivä otankin. Kunhan tyttö herää päiväuniltaan, viemme hänet vielä pariksi tunniksi viihdyttämään mummia ja ukkia ja karkaamme itse vielä hetkeksi ostoksille, sillä minun vaatevarastoni huutavat keväistä täydennystä. Äitiyden myötä entiset vaatevarastot eivät oikein enää ole käyttökelpoisia ja uusiakaan ei ole vielä tullut hankittua tilalle riittävässä määrin. On ikävä lähteä töihin vaatteissa, jotka eivät tunnu päällä hyviltä ja omilta. Puhumattakaan miellyttävistä vapaa-ajan vaatteista...Päivä jatkui tuon aamuisen ostosreissun jälkeen ihanasti, kun mieheni kävi ruokaostoksilla ja oli sieltä ostanut minulle lahjaksi Marie Antoinette-dvd:n. Mieheni on suunnitellut elokuvan ostamista minulle kuulemani mukaan jo pitkään, mutta nyt se oli lopulta ilmestynyt myyntiin. Rakastan historiallisia elokuvia ja etenkin kun tuo Marie Antoinette sijoittuu Versaillesiin, jossa olen mieheni kanssa käynyt, on todella mielenkiintoista päästä katsomaan sitä elokuvan miljöönä. Lisäksi harrastan nukkekoteja ja rakenteilla olevaan nukkekotiini olen valinnut teemaksi jotain tuohon aikakauteen ja tyylisuuntiin viittaavaa, joten sikälikin on hienoa saada ihastella pukuja ja sisustuksia elokuvasta.Ostin huuto.netistä ruusuista kangasta, jossa on mahtavat kevään värit ja olen nyt ommellut siitä sohvan irtotyynylle päällisen. Vielä teen toisen samanlaisen ja kangasta jää hieman ylikin. Jos aikaa jää kaupungilla tänään, pitää piipahtaa kangaskauppaan etsimään keväisten kankaiden joukosta sellaista kuosia, joka sopisi tauluksi kevät/kesäkaudella olohuoneen seinälle. Siinä on tällä hetkellä arvokas sisustustaulu, jossa on niin tummat värit, etten halua sitä ainakaan tänä keväänä / kesänä katsella. Syksyllä se varmasti taas tuntuu hyvältä. Ajattelinkin, että taidan järjestää asiat niin, että voin muuttaa vuodenajan mukaan helposti olohuoneen koko ilmeen vaihtamalla sohvan irtopäälliset, tyynyjen päälliset, isoimman taulun ja verhot. Lisäksi voi vaihdella myös pikkuesineistöä ym. oman mielen mukaan. Tähän asti olen ollut niin kiinni ajatuksessa, että kun jotain hankitaan, se on pysyvää kunnes se lopullisesti hylätään. Eihän sen tarvitse niin olla, täytyy vain olla hieman energiaa ilmeen uusimiseen säännöllisesti ja hyvät säilytysjärjestelmät, josta uusi ilme on helposti taas kaivettavissa esille. Siinäpä projekti tälle keväälle.

It has been such a wonderful day. In the morning we were shopping for clothes and I did find some beautiful pieces for my daughter and nice things for my hubby too, but of course nothing to myself... maybe after baby's naptime I'll find something for myself too, we will take her to my parents and continue shopping. Later my husband brought me a present, the movie "Marie Antoinette". So my evening is going to be very entertaining. We visited Versailles in 2004 and it is interesting to see it as the background of what happens in the story. Dolls houses are my hobby, and in my dolls' house the theme is somewhat similar to the period and style of Marie Antoinette.

I bought some rosy fabric and have made a new cushion for the sofa. The fabric has great colors for spring and summer time. I am thinking of getting two easily changeable sets of window treatments, covers for the sofa and some cushions too. Also I want to find some fabric with great colors to replace a painting on the living room wall for the spring / summertime.

4 kommenttia:

moderncountry kirjoitti...

Oh i am glad you had a geat day too! Did you find anything for yourself ?
I loved the fabric with the rose pattern!! Not so suprising, hehe :) I cant get enough of lovely fabrics, i buy them and treasure them and i dont even always make something out of them! Seeing forward to see the curtains though!! Enjoy your evening! Aina

Outi kirjoitti...

Ihana kangas, löytyy yllättäen myös mun kangaspinoista! Meinasin kans sohvatyynyä tehdä, mutta nyt mietin, että tulisiko siitä sittenkin laukku...

Jaana kirjoitti...

Hei! Lueskelin blogiasi läpi; kivoja elämänläheisiä ja kauniita juttuja!! Löysin tieni blogilistan kautta.

Miia kirjoitti...

Aina: I did find many clothes for myself too, and now I feel so happy knowing my problems in that area are solved for now. :)

Outi: minäkin pohdiskelen vielä sitä ylijäämäpalan käyttötarkoitusta, jos en tekisikään toista samanlaista tyynyä vaan jotain ihan muuta.

Jaana: kiitos vierailustasi, tervetuloa uudelleen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...