16. maaliskuuta 2013

Kasvitaulut

Vuoden 2012 seinäkalenterin parhaat palat päätyivät vihdoinkin kehyksiin. Tosin eivät tietenkään vielä seinälle asti, sillä sehän olisi ollut jo liioitellun päämäärätietoista toimintaa. Neljän taulun rypäs näistä tulee ruokailutilan seinälle terästämään tuota hempeää värimaailmaa.

Olen maalaamassa pikkuolkkarin lattiaa, huomenna toinen kerros ja ensi viikolla tapetit seinään. Remontti on siinä vaiheessa, että alkaa jo melkein naurattaa. Iloista viikonloppua! :)15 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Hienot taulut sait tehtyä! Meillä on jemmassa tuo sama kalenteri viime vuodelta. Ihanaa että remppa on edennyt siihen vaiheeseen että jo naurattaa :) Meillä on siihen vähän vielä matkaa ;)

Pilviraitin Marjaana kirjoitti...

Tosi kivat taulut! Mullakin olis tuo kalenteri jemmassa, jossain. Mukavia remppahetkiä. :)

Sar P kirjoitti...

Noista Ebboista tuli tosi ihanat noissa raameissa. Yritin etsiä kalenteria alemyynnnistä, mutta ei löytynyt.
Hyvä että remonttisaralla olette jo voiton puolella.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla myös tuo sama kalenteri vielä keittiön seinällä. Nuo kuvat ovat niin mahtavia. Nyt tuli vauhtia minunkin kuvien kehystämiseen. Kiitos inspiraatiosta!

Irmastiina kirjoitti...

Kauniit taulut niistä tuli!
Touhukasta viikonloppua sinulle!

Hymy kirjoitti...

Mikä kalenteri tuo on? Ihana, haluu kans noin nätin kalenterin seinälleen:)

Paint it black kirjoitti...

Kauniit kuin mitkä! Hyviä remonttipäiviä sinne :) Teillä on paljon kaikkea ihanaa kodissa!

hietzu kirjoitti...

Ihanat taulut! Tuollaisten taulujen inspiroimana olen miettinyt että pitäisikö kesällä alkaa keräillä kasveja niin kuin ennenvanhaan ja koota sellaista kasvistoa.

Umpsit kirjoitti...

Kivalta näyttää ja hyvältä kuulostaa! :)

PikkuBertta kirjoitti...

Kivat taulut tuli...mulla samainen kalenteri...taidanpa etsiä sen ja tekasta taulut sopivien kehysten ilmaantuessa eteeni:)

Kaardemumma kirjoitti...

No voi veljet ja veljenpojat, vasta nyt alko vasta harmittamaan etten ostanut tuota kalenteria sillon kun sitä mietin - ihanat taulut niistä tuli. Mä oon jemmannu jo n.10 vuotta Rudolf Koivun ja Martta Wendelinin kalentereja ja nyt kokosin niistä joulukuun kuvista sellaisen ns. joulujulisteen , tiedättekö mitä ennen oli enemmänkin? Teippasin kuvat yhteen sopivalla washi-teipillä ja kiva tuli!

Miia kirjoitti...

Moi kaikki! Meidän sunnuntaiaamu alkoikin yllättävän aikaisin virkeän pojan ansiosta...

Joo, tosi kivat taulut tuli, täytyykin katsella tarkkaan noita kalentereita jatkossakin. Nyt kun vielä saisi päätettyä ruokailutilan kalusteiden sijoittelun niin uskaltaisi iskeä kehykset seinälle.

Aurinkoista sunnuntaipäivää!

Hannis kirjoitti...

Noi on ihania! Mua harmitti kauhean paljon, kun se kalenteri oli myyty loppuun silloin, kun tajusin että haluan sen :-) Mutta viime kesänä ostin sitten antiikkimarkkinoilta vanhoja sivuja kasvistoista, joissa just kukkia. Ja oon niitä ollut aikeissa kehystää. Hieman vielä vaiheessa homma - mutta kehykset ja kuvat siis odottamassa valmiina. Kiitos sun, ehkä mäkin tässä inspiroidun!

Pioni kirjoitti...

Mahtavat taulut! Onko (kommenteista päätellen) todellakin niin, että tuota kalenteria (tai vastaavaa) ei ole enää myynnissä missään? Minkä "merkkinen" kalenteri on?

Miia kirjoitti...

Kalenteri on tosiaan vuodelle 2012 (Kustannusosakeyhtiö Otava). En ole kyllä enää nähnyt pitkään aikaan missään, mutta jospa etsivä löytää! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...