16. joulukuuta 2012

Nurkka

Tässä yksi nurkka ruokailutilasta, johon saapui viikolla ihana pöytä Romuritarista. Ruokailutila kaipasi pientä sivupöytää / aputasoa. Tämä pöytä olisi kyllä kelvannut mihin tahansa huoneeseen, on sen verran söötti ja sopivan kokoinen. Nyt se palvelee hetken jopa kannettavan tietokoneen tukikohtana, kunnes saadaan muissa huoneissa asioita järjestykseen. Mutta kuva tavoitetilasta eli tilasta ilman tietokonetta. Liika hempeys ruokailutilasta muuten katosi jo melko kivasti, kun sekoitettiin joukkoon vähän rosoisuutta. Nyt tuntuu ihan omalta tämä nurkka.

Jouluvalmistelut vielä vaiheessa, mutta pikkuhiljaa. Kuinkas teillä sujuu joulun odotus?


6 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Kivan näköistä!
Täällä joulun odotus sujuu keikkuen, mutta fiilis alkaa olla hyvin hallussa. Epätäydellisyys ja lievä kaaos kuulunee asiaan, ei haittaa. Mun tunnelma tulee tuoksuista, ruuista, pienestä hösötyksestä, suunnittelusta ja lasten innostuksesta. Tulee kiva joulu :)

allidaalia kirjoitti...

Hauska pöytä! Kaikki joulu jutut vaiheessa ... Juu Juu :D

Tuija kirjoitti...

Ihana, yksinkertainen vaalea pöytä. Tykkään kovasti.
Joulujutut on ihan okoo vaiheessa, en kauheasti mitään laittele, vähän koristeluija ja hyvää ruokaa..ihan vähän lahjoja, jo aikuisille lapsille, ei mitään ihmeellistä.
Mukavaa viikon jatkoa ja joulun aikaa sinulle.

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis pöytä!
Joulu valmistelut eivät ole vielä ihan loppusuoralla, mutta onhan tässä vielä aikaa.
Teen kahta joulua. Vanhemmilleni ja kotiin...:)

siili kirjoitti...

Jopa on söpö pöytä. Ja onpa myös mukava blogi. Liityinpä lukijaksesi, jotta muistan toidenkin kerran tulla kurkkaamaan. Tässä on tehty joulua päivästä toiseen leppoisaan tahtiin...tänään tuntui, että moni aisa on vielä aikaslailla vaiheessa. Mutta eiköhän se tästä :)

Miia kirjoitti...

Voi että kun pääsisi sellaiseen leppoisaan tahtiin. Ei mulla joulun kanssa niinkään kiire (paitsi tänään oli harvinainen tilaisuus ja lapsenvahdit käytössä, joten hoidettiin sitten kaikki mahdollinen illan aikana), mutta kun tämä Elämä. Mistä saisi lisää tunteja...? Joulusta tulee kiva, siinä olet Tuula ihan oikeassa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...