20. syyskuuta 2012

Syksy pihalla

Hortensiat pelastavat syksyisen pihan. Syyshortensioita on pihallamme kolme. Pensaat ovat vielä onnettoman pieniä, mutta yksittäiset kukinnot ovat kauniita katsella. Kesällä istutin myös pihan perälle kivimuurin viereen pallohortensian, joka puski ylös kohti valoa ainokaisen valtavan kokoisen pallonsa. Toivottavasti ensi kesänä siinä on jo useampi kukinto, sillä näitä tulee varmasti laitettua lisääkin pihalle, on se vaan niin hieno kukkiessaan.

Mitäs muuta kivaa syksyssä? No ainakin villasukat, peitot ja täkit, lämmin kaakao. Raikas tuuli ja ihana lämpö sisälle palatessa.

Tervetuloa uusille lukijoille, jostakin teitä vaan tupsahtelee vaikka päivitystahti on ollut kovin hiljainen! :)

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Voi mä oon niin ihastellu nyt monella pihalla noita syyshortensioita :) Täytynee hankkia itsellekin!

Teija kirjoitti...

Hortensiat on kyllä kauniita, ihan lempikukkiani. Kaupasta ostetut, sekä pihalla olevat pensaat... meillä on vaan köynnöshortensiaa, mutta haaveilen syyshortensioistakin :)

Mukavaa syysviikonloppua!

Kesäkukka kirjoitti...

Hortensia kuin hortensia, kauniita ovat! Meillä vaan kasvavat kovin kituliaasti, taitaa olla paikka väärä. Ehkä siirrän ne ensi vuonna, kun uusi tie on tehty. Jospa sitten innostuvat kukkimaan ja kasvamaan paremmin.

Voih, kaakao olisi ihanaa, mutta olen herkkulakossa, eikä sitä saa juoda ;)

Mukavaa viikonloppua!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Hortensiat on vaan niin kauniita! Sain viime syksynä istutetusta hortensiasta kukkimaan yhden, upean sinisen kukan. Harmikseni hallayö ehti edelle ja kukka oli entinen. Ehdin vain ajatella, että poimin sen talveksi talteen:( No, ensi kesänä tulee uusia ja toivon mukaan enemmänkin. Mukavaa viikonloppua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...