1. huhtikuuta 2012

Pastelleja pääsiäiseksi

Tätä kaoottista remonttielämää piristävät tällä hetkellä hyvin pastelliset sävyt. Ne tuntuvat sopivan hyvin pääsiäiseen, tuovat sellaista hauskan hulluttelevaa ja kuitenkin herkkää tunnelmaa kotiin. Kirpparilta löytynyt tyynynpäällinen on aivan kotonaan ruokailuhuoneeseen viritetyssä "olohuoneessa".

Remontin osalta alan olla saavuttanut sen pisteen, kun koko homma tuntuu puulta. Sanoinkin tänään ensimmäistä kertaa ääneen, että haluan vihdoin normaalin elämän. Kaksi ja puoli vuotta remonttia on ilmeisesti riittävästi, vaikka kuinka olisi innostunut asiasta. Arvatkaas muuten mistä tänään haaveilin? Siitä, että pääsisin siivoamaan normaalisti. Siivous kaikenlaisten kasojen ja ryppäitten keskellä epämääräisissä olosuhteissa houkuttelee vielä vähemmän kuin tavallinen viikkosiivous normaaleissa kotioloissa. Tilanne alkaa siis todella olemaan vakava, sillä enpä ihan heti olisi kuvitellut ajattelevani siivousta haaveilun arvoisena luksuksena.

5 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Tsemppiä rempan keskelle!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Pastilleissa on aina lupaus keväästä. Jaksamista remppailuun!

Ruusa kirjoitti...

Ymmärrän NIIIN hyvin tuon tunteen, että haluaa normaaliin elämään ja normaaleihin SIIVOUKSIIN!!
Sama aika on remontoitu meillä ja todellakin kaipaan sitä, että tavarat on omilla paikoillaan, niitä haetaan omista paikoista, saa tehdä viikkosiivouksen ja ehkä jopa harrastaa jne..

Rankkaa se on! Voimia sinne (ja tänne..)! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän hyvin tuon tunteen :) ja me ei olla rempattu vasta kuin n. puoli vuotta :D mutta silti toivoisi jo, että olisi valmista ja saisi tavarar omille paikoilleen..

Saska kirjoitti...

Tuttuja ajatuksia. Meillä seisoo remppa täysin tuon uuden tulokkaan vuoksi. Toisaalta ei häiritse ollenkaan ja toisaalta tosi paljon. Ehkä syssymmällä.. ;) Tsemppiä sinne kovasti täältä listakasojen keskeltä toivotellaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...