21. joulukuuta 2011

21. joulukuuta

Aamu sai ikävän käänteen, kun tyttö tuli pahoinvointiseksi. Nyt hän on jo melko virkeä, ehkä tästä selvitään pienin vahingoin. Jouluvalmistelut eivät juurikaan etene, mutta ihmeitä teki pikainen reissu Prismaan miehen vapauttaessa minut hetkiseksi kotisairaanhoitajan tehtävistä. Siltä varalta, että me aikuisetkin sattuisimme sairastumaan, hankin muutaman joulukukan ja joulukoristeita alennusmyynnistä.

Jouluiset kukat tuovat heti kotiin juhlan tuntua ja tuoksua. Joulukoristeita en ole ostanut oikeastaan kymmeneen vuoteen. Nyt ajattelen, että ostan joka vuosi ainakin yhden hyvin mieluisen, jotta lopulta niitä on kuusentäydeltä. Tosin siinä on se vaara, että tulee ostettua useampikin (kuten tänään kävi), kun on kerran antanut itselleen luvan. ;) Muokkasin vielä tuota korttiketjuakin paremmaksi, nyt sen ripustaminen ja sijoittelu seinälle on huomattavasti helpompaa. Toisaalta on ollut ihan hyvä rauhoittua kotiin tällä viikolla, vaikka syy ei olekaan ollut niin mukava.


7 kommenttia:

morso kirjoitti...

Kauniit joulupallot. Minäkin ostin kauan sitte aina jouluksi yhden satsin jotain (joku lasipallorasia). Nyt ei tarvi ostaa vähään aikaan, jokunen on mennyt rikki, että ehkä kahden vuoden päästä. :)

Nonna kirjoitti...

Kaunista teillä siellä! Toipumisia ja leppoisaa joulun aikaa!

SarP kirjoitti...

Ihana joulupupupallo!
Ja sun hyasinttiasetelma on yksinkertaisesti kaunis.

Vointeja! Itsellekin jouluvalmistelut vaiheessa ja vielä huomenna pitkä työpäivä.

Anonyymi kirjoitti...

Sä sitten ostit tuommosen ihanan pupupallon. Mäkin kuolasin sitä missä oli bambi sisällä. Van kauppaan jäi.. Niin symppiksiä! :)

Terhi kirjoitti...

Kauniin tunnelmallisia kuvia! :)
Pikaista toipumista!

Kuje kirjoitti...

Voi teitä. Tuota huonovointisuustautia on nyt ollut liikkeellä näin joulun alla. Se ei tietenkään lohduta, että muillakin on, mutta toivon teille pikaista toipumista.
Niiin liikuttava pupupallo. Kauniita kuvia taas.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hyvää Joulua! terveisin Riitta Sinikka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...