4. marraskuuta 2011

Juhlakiireitä

On ollut aika paljon tekemistä viime aikoina, joten täällä on ollut melko hiljaista. Tyttö täytti 6 vuotta. Miten nekin vuodet menivät näin nopeaan, kiisivät karkuun suorastaan? Viikonloppuna jatketaan vielä synttärihumua ja lisäksi muistetaan läheisiä viemällä kynttilät hautausmaalle. Rauhallista ja hyvää pyhäinpäivän viikonloppua.


4 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Samaa mietin minä viime viikonloppuna, kun meillä oli tytön 6v. synttärit :) Vuodet ne vaan kuluu ja lapset kasvaa. Mietin tossa illalla kun ennen nukkumaan menoa oli pieni 6vuotias kainalossa ja halus tulla äidin viereen, että onkohan vielä kauan näin :)

Viikonloppuja sinne :)

Kate kirjoitti...

Synttärionnittelut 6-vuotiaalle!

ELOHIIRI kirjoitti...

Hei! Olen ihastellut ja inspiroitunut täällä blogissasi! Kiitos sinulle. Muutamme piakkoin vanhaan omakotitaloon, ei tosin rintsikkaan, ja olen saanut täältä valtavasti ideoita ja puhtia remontoimiseen. Nautin jokaisen kuvan kohdalla.

Tulen pian uudestaan!

Miia kirjoitti...

Pauliina: Ihan samoissa tunnelmissa. Kohta ei saa enää halia ja paijata tässä määrin...

Kate: Kiitos, on juhlittukin oikein urakalla.

Elohiiri: Onpas ihana kuulla, että tästä on ollut iloa. Saa voimaa jatkaa hiljaisemmankin kauden jälkeen. Kuva teidän uudesta kodista näyttää aivan ihanalta, innolla odottelen lisää kuvia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...