18. marraskuuta 2011

Bambi

Kiitos Romulyyli, arvontapalkinto saapui perille ja ihastuttaa meitä toistaiseksi pianon päällä, jossa se on riittävän korkealla pieniltä ihailevilta kosketuksilta. Välillä nostetaan bambi alas ja kokeillaan sen samettista pintaa. Kuva piti tosin ottaa keittiössä, sillä täällä on PIMEÄÄ.

En muistanutkaan, miten pimeäksi tumma katto, keltaiset tapetit ja puutteellinen valaistus olohuoneen talvisin vetää. Olen hyvin lähellä ajaa huomenna maalikauppaan, jotta voisin sutia keltaiset tapetit piiloon väliaikaisesti tilannetta parantamaan. Mutta koska haaveilen, että joulun jälkeen eletään totaaliremontin keskellä muutama kuukausi ja lähes koko keskikerros revitään auki, en taida jaksaa vaan kärsin vielä tämänkin talven. Jos venyy tämän talven yli, nuo keltaiset tapetit tai tummat kattopaneelit eivät enää kevättä näe. Remontti on pakko tehdä talvella, sillä todennäköisesti joudutaan uusimaan lautalattiat ja se kannattaa näköjään tehdä talvella huoneilman ollessa hyvin kuivaa, jotta lattia eläisi mahdollisimman vähän. Vaikka ihan kivaltahan ne raot lautalattiassa toisaalta näyttääkin.

(Työn alla on tällä hetkellä yläkerran eteistila, josta olen repimässä tapetteja pinkopahvin päältä, että saataisiin ne säästettyä ja oviaukot pysyisivät alkuperäisen näköisinä eivätkä jäisi syvempään kuin seinäpinnat).


2 kommenttia:

anni kirjoitti...

Oi, mikä söpöys!
Phuuhhh, juuu..antakaa meille valoa jo!
Mukavaa viikonloppua!

Teija kirjoitti...

ihana bambinen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...