21. lokakuuta 2011

Kotikutoista

Jotain teki mieli tehdä tämän arkisen aherruksen keskellä. Kerättiin tytön kanssa orapihlajanmarjoja ja näpertelin niistä verannalle sydänkranssin. Kuten yleensäkin, jotain tärkeää oli kadoksissa ja tällä kertaa ne olivat pyöröpihdit, joilla viimeistely olisi ollut hieman helpompaa, mutta näyttääpähän sopivasti kotitekoiselta.

Monissa blogeissa on näkynyt jo joulun odotuksen merkkejä. Kaupoissa on jo tonttuverhot ja joulukoristeet esillä. Minä en vielä suostu. Ajattelen vain syksyäsyksyäsyksyä. On siinäkin pakko olla jotain kivaa ja elämisen arvoista. Säästelen vielä sitä joulun odotuksen ihanaa tunnetta vähän tuonnemmaksi.


11 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Suloinen koristus :)
Joulua minäkin olen vähäsen ajatellut, mutta en halua ihan vielä antautua sille enempää. Odottakoon nyt ainakin marraskuulle...

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Ihana, yksinkertainen, kaunis! Hyvää viikonloppua :)

Teija kirjoitti...

Kaunis sydän! Mä olen syksyisin noita mökillä väkerrellyt, mutta tänä syksynä jäi väliin.

Mäkään en ala vielä joululle :)

Kris kirjoitti...

Onpas ihana sydän!
Olen aivan samaa mieltä kanssasi,
minä olen juuri hyväksynyt että syksy on täällä ja en missään nimesäs halua mitään jouluia koristeita vielä!!
Hyvää viikonloppua :)

morso kirjoitti...

Ihmettelin tänään tyttären kanssa Stockalla vyöryviä joulukoristeita. Ensinnä sitä, että ne on jo myynnissä, ja toiseksi sitä, millaisia ne ovat. Kuka haluaa ostaa virkatun sammakon joulukuuseen? Tai muffinsin? Pöllöjä näkyi tosi paljon, miten ne liittyy jouluun? Taidan olla tosi rajoittunut. ;)

selma kirjoitti...

Kerrassaan ihana!

Rimpsukaisa kirjoitti...

En oo hoksannukaan että noinhan niitä orapihlajan marjoja vois käyttää.Oon ollu niin orientoitunu siihe et kaikki minkä kerää on oltava ravinnoksi kelpaavaa..Kiitos koristeluvinkistä,vois olla pojalle puhdetta tuossa huomiselle.

Terhi kirjoitti...

Meilläkin vielä odotellaan ennen kuin ruvetaan joulua laittamaan. Ainakin marraskuulle, varmaan menee lähemmäs joulukuuta ihan.
Kaunis tuli sydämestä :)

Iida Emilia kirjoitti...

No täällähän olikin varsin mallikelpoinen sydän <3 Jos tuo oli kotikutoisen näköinen, niin mikäköhän se meidän räpellys olikaan? ;) Itsekkin keksin vasta tänä syksynä hyödyntää noita orapihlajapuiden marjoja, vaikka niiden ympäröimänä asunut jo vuosia :)

Mua kyllä jouluttaa ihan hirveesti, mutta yritän malttaa marraskuulle ;) Tykkään kyllä ihan hirveesti syksystä, mutta en tiedä mistä syystä tänä vuonna tuo joulun kaipuu on niin suuri :)

Iloista viikkoa!

Sini kirjoitti...

Näyttää kauniilta ja herkältä!

akissfromthepast kirjoitti...

kiva blogi sulla! minkä mallinen kamera sinulla on muuten? nuo on tosi kivasti onnistuneet nuo kuvat :)
kivaa sunnuntaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...