24. elokuuta 2011

Hellä hyvä huolenpito

Väsyttää kohtalaisen paljon. Kesäloman jälkeen arkeen tottuminen on näköjään rankka juttu, ainakin jos samanaikaisesti on perheenjäsenillä kaikenlaista tekemistä kotona ja kodin ulkopuolella ja etenkin jos päättää siirtää aina nukkumaanmenoa inhonneen tyttösensä nukkumaan omaan huoneeseensa pitkästä aikaa (tosin hänen omasta toiveestaan). Tämä äiti kaipaisi nyt hellää hyvää huolenpitoa ainaisen huolenpidon sijaan. Olisipa ihana, jos tänään olisi ollut jo perjantai.


4 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Niin tuttu tunne... Minäkin äsken ruokaa laittaessani manailin, että olisi kiva, jos äidillekin joku joskus kokkaisi (tai muuten hoitaisi). Mielellään oikein monen ruokalajin illallisen ja shamppanjan kera!
Hurjasti tsemppihaleja sinne! Perjantai tulee ihan kohta.

Marielisa kirjoitti...

Samoja tuntemuksia täälläkin - itse parhaillaan vielä lomailen, mutta arjen hallinta koko perheen aikatauluineen, kyydityksineen ja vanhempainiltoineen (joitakin mainitakseni) takaa sen ettei tässä liiaksi pääse lonkkaa vetämään, saati hemmottelua saamaan. ;)

Tsemppiajatuksia sinne suunnalle!

Irmastiina kirjoitti...

Vaikka meillä on kahden aikuisen talous, otti arkeen palaaminen tosi kovin päälle...☺

Voimia sinulle!

Muruska kirjoitti...

Mie odotan vielä arkeen palaamista. 2 viikkoa menny ilman miestä ja koiraa ja viikko jälellä. Muutin nimittäin aikasemmin meiän kotikaupungista töiden perässä toiseen kaupunkiin ja odottelen että murut tulis. On ollu kämppä aikas hiljanen... Pitää vaan löytää asiota jotka auttaa jaksamaan. Itse kävin tänään ostoksilla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...