31. heinäkuuta 2011

Tunnustus ilta-auringosta

Verannan lattian maalauksen ajaksi siirrettiin kalusteet ja tavarat pihamaalle. Lyhtyjä ja vanhoista lakanasuikaleista tehty koriste roikkuu omppupuussa, penkki löysi paikan omppupuun alta. Vahingossa syntyi kiva oleskelupaikka pihalle. (Ja näiden puutarhatunnelmien jälkeen seuraa tunnustusasiaa, jaksakaahan katsella postauksen loppuun saakka.)


Löysin Saltunraitista blogilleni annetun tunnustuksen. Usein on jäänyt huono omatunto siitä, että en ole saanut aikaiseksi liittää tunnustuksia postauksiin saati jakaa niitä eteenpäin. Nyt tartun siis heti tuumasta toimeen. Sääntöjen mukaan siis tunnustan seuraavaa: lempivärini taitaa olla turkoosi, lempiruokani varmaankin kotitekoinen pizza ja haluaisin matkustaa mm. New Yorkiin. Tunnustus lähtee eteenpäin blogille, jonka löysin eilen, enkä voi käsittää, miten olen pystynyt välttymään tältäkin ihanuudelta näin pitkään. Eli olkaa hyvät, Mekkotehtaan Kirsikka & Sunna.


3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hei, pakko kysyä kun samainen projekti on edessä. Minkä värinen ja millä maalilla verantanne maalasitte? Laitat varmaan kuvia verrannasta kun on valmis? Kylläpä nämä rintamamiestalot työllistää :)

Miia kirjoitti...

Sanna: Me on maalattu vasta verannan lattia. Seinien ja katon väriä ei ole vielä päätetty, projektin jatkuminen odottaa vanhojen sähköjen purkamista. Tosiaan työtä riittää, mutta hauskaakin on!

Maija kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia! Tottakai->blogin nimi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...