25. heinäkuuta 2011

Söpöt

Vaasassa pistäydyttiin pikaisesti kirpparilla nimeltä Adam & Eva. Siellä hintataso oli huomattavasti kohtuullisempi kuin Kuopiossa. Noin puoleen hintaan oli tarjolla kukkaemalia (kuppi 2 €) ja peltipurkkia (iso 3,50 €, pieni 1,50 €). Eihän näitä siis voinut ohittaa, söpöjä kuin mitkä.


11 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Mainioita ja nättejä löytöjä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kävin juuri viime viikolla siskoni luona kyläilemässä Vaasassa, ja juuri myös kyseisessä kirpparilla. Totesin aivan saman kuin sinä, hintataso ihan eri kuin meillä täällä Turussa! Itsekkin tein ihania löytöjä sieltä :)

Tuula kirjoitti...

Mikä sattuma, minä löysin keväällä tuollaisen samanlaisen peltipurkin (oiskohan tuo isompi koko) kirpparilta :) Söötti on! Ja mun purkin pohjassa taitaa lukea "Made on CCCR".

Nonna kirjoitti...

Maakuntakirppistely rules!!! Kivoat edulliset löydöt!

Sanna kirjoitti...

Hei. Ensimmäistä kertaa kirjoitan/kommentoin. Söpöjö purkkeja olet löytänyt ja punaisia. Aloin äskettäin kirjoittelemaan blogia, asun rintamamiestalossa ja eilen kirjoitin blogiini kun löysin söpön punaisen peltipurkin kirpputorilta :).

Olivia kirjoitti...

Voi kuinka kivoja löytöjä!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Jee, makeat! Pienempi pilkku löytyy omasta kaapistanikin.

Mervi kirjoitti...

Hei, lomailen parhaillaan Kuopiossa, osaisitko kertoa missä kirpputoreilla täällä kannattaisi vierailla?
T.MerviK

Miia kirjoitti...

MerviK: Minä käyn lähinnä kolmella kirpparilla, kun ovat sopivasti toistensa lähellä ja ihan kaupungin ytimessä. Eli CityPörssi kaupungintalon takana, samalla kadulla Haapaniemen kadun kulmassa on Charlotte's ja uusin kirppis löytyy korttelin päästä Suokadun ja Haapaniemenkadun kulmasta (Kiva Kirppis). Rautatieaseman vastapäätä on uusi antiikkikirppis nimeltä Ajanpatina, johon en ole itse vielä ennättänyt tutustua. Puijonkadulla matkalla torilta rautatieasemalle on Rihma, sieltäkin voi joskus löytää jotain. :)

Muruska kirjoitti...

Aevan ihania... Mie en oo pitkään aikaan löytäny mitään kirppareilta tai oon käyny huonoissa sellasissa ja sen mukaan kirppari-inspis on rajusti laskussa, mutta ehkä tuo tuosta kohenee kun kaupunki ens kuussa vaihtuu

Mari kirjoitti...

Ihania purnukoita ja emalimuki! Hieno löytö kerrassaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...