2. heinäkuuta 2011

Pinkkiä pihalta

On kuuma. En ole parhaimmillani helteessä. Tänään pitäisi kai aloittaa makuuhuoneen tapetointi, mutta on pakko päästä uimaankin. Jos puolet päivästä lorvisi pihalla ja rannalla ja puolet päivästä yrittäisi olla ahkera. Ihanaa viikonloppua!


8 kommenttia:

Sannu kirjoitti...

Teillä on kyllä niin kaunista siellä pihalla ja aivan ihana leikkimökki.Katselin kuvat monta kertaa:)Mukavaa helle päivää sinne:)

Sara kirjoitti...

Kannatan myös sitä lorvimista ainakin puoli päivää :) On kyllä niin kuuma, että ei näillä ilmoilla tapetoiminen täälläkään suunnassa kiinnosta.. Aurinkoisia hetkiä toivottelen!!

-T kirjoitti...

Helteinen heipatus:)

Ihanaa tunnelmaa kaikissa kuvissasi ja kaunis on tuo leikkimökki:) Niin kesäistä kaikki :)
Nyt on kyllä niin kuumaa että työnteko ei ihan täysillä luonnistukaan. Iltaan odottelemme täällä jotta pääsisimme puuhommiin. Olisipa järvi lähellä jossa voisi virkistäytyä...
Kaunista kesäpäivää!!

Irmastiina kirjoitti...

Täällä ei tänään ole jaksanut, kuin olla vaan ja silloinkin hiki valuu...... lämpötila huitelee 30 asteen paikkeilla.
Äsken tuli vettä, oikein reippaasti, mutta edelleen hautovan kuumaa... ei myöskään minun ilmani..☺

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Meillä hiotaan lattiaa, tai siis toi mies raukka hioo. Koitan suorastaan patistaa sitä puutarhaan hetkeksi kaljalle, ennenkuin pyörtyy. Minä se en pysty mihinkään, ruuan sain pöytään, siinä se!

Miia kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteista ja helteen aiheuttaman tuskan jakamisesta! Ei ole meillä tapetoitu tänään. Ei edes oikeastaan ajateltu vakavasti asiaa. Uimassa käytiin, siitä tuli hyvä olo. :)

Tuula kirjoitti...

Kyllä tämä helle ottaakin koville.
Mikä muuten mahtaa olla tuo ensimmäisen kuvan pensas? Meidän pihalla taitaa olla samanlainen - alkaa pikkuhiljaa pukata noita kukintoja :)

Miia kirjoitti...

Tuula: Leikkimökin kanssa samaan kuvaan on päässyt rusopajuangervo, jota meidän pihassa on raja-aitana naapuripihan kanssa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...