7. heinäkuuta 2011

Mattopyykillä

En oikein saa mitään aikaiseksi näin päivisin. Odotellaan vaan, että miehen kesäloma alkaisi. Mutta sentään keittiön räsymatot pesin. Mäntysuopa tuoksuu käsistä vieläkin, ihana tuoksu. Nuo matot on löydetty kirpparilta ja niissä on ihan samat sävyt kuin matoissa, jotka oli lapsuudessani meillä kotona.

Pitäisi maalata ikkunanpuitteita. Ei millään kehtaisi. Pitäisi keksiä pihalta paikka, jonne yrittäisi siirtää metsämansikat, jotka kasvavat huonossa paikassa. Ei jaksa. Pitäisi jatkaa makuuhuoneen tapetointia. Ehkä huomenna, ei ainakaan tänään. Pitäisi maalata pari huonekalua. Ei huvita. Toisaalta, lomallahan tässä.

11 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Vietä ihanan rauhassa lomaasi loikoillen ja nauttien....kyllähän sitä ehtii tehdä vaikka mitä, jos joku päivä sattuisi vaikka satamaan...☺☺

hietzu kirjoitti...

Se on kyllä hassua kuinka sitä kesällä "pitäisi" tehdä kaikkea, vaikka minusta silloin ei pitäisi tehdä muuta kuin nauttia elämästä ja olemisesta.
Ah,mäntysuopa.Yksi ehdoton kesätuoksu!

Mari - Somasti kirjoitti...

Kyllä ne hommat joskus hoituu tavalla tai toisella... Yritä olla liikaa miettimättä. Nyt on kesä ja kuuluu vaan oleskella! Talvella sitten pulttaillaan! Joo tiedän, helpommin sanottu kun tehty. Munkin pitäis vaikka mitä. :)

aNNa kirjoitti...

Vähän samanlaiset fiilikset täälläkin vaikka käytännössä meininki on toinen. Mitään ei huvittais tehdä mutta pakko on tehdä =P

Hanni kirjoitti...

Matot tuoksuvat tänne asti! Mikään ei voita mäntysuovan tuoksua kesällä.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kumma, että mielessä pyörii kaikki, mitä pitäisi tehdä, vaikka kesästä pitäisi, sanotaanko vaikka, mäntysuovan puhtaalla omallatunnolla nauttia ja vaan olla!
Räsymatot on niin ihania... ja se mäntysuovan tuoksu...

Rimpsukaisa kirjoitti...

Voi kun pääsis mattopyykille jo!Vaikka noissa hommissasi oli ihan mukaviakin niin ehtiihän ne,sadepäivinä sitten.Lomalla ei pitäis olla pakkoa :)

Maija kirjoitti...

Minä odotan myös mattopyykille pääsyä! On pientä luksusta saada puhtaat ja mäntysuovan tuoksuiset matot lattiaan. Kaksi kirppis räsymattoa odottaa pesua ja keittiön lattiaa :)

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Mielettömän kaunis räsymattokuva! Ihana blogi sinulla muutoinkin, taidan olla ekaa kertaa kylässä :-)

Nonna kirjoitti...

Kaikkea ei tarvitse jaksaa ja ehtiä tehdä lomalla - onneksi! Kaunista arkea tosiaan tämä räsymattokuva! Ihana!!!

Henrietta kirjoitti...

On niin pirun kuumakin että kuka mitään jaksaa tehdä tai sit mulla on vaan vakava hikisyndrooma. Jos ei huvita ei pidä tehdä, maailma ei pysähdy tekemättömiin töihin se vissi. Makaa vaikka puun alla ja kattele pilviä, se on kivaa. Hyvää lomaa teille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...