6. kesäkuuta 2011

In love...

Täällä on yksi rakastunut. Venetsiaan ja tietenkin matkaseuraansa. Käytiin miehen kanssa kahdestaan Venetsiassa, ensimmäistä kertaa. Satumainen kaupunki täynnä upeita yksityiskohtia. Kurkistipa melkein minkä nurkan taakse tahansa, löytyi aina jotain mielenkiintoista katseltavaa.


13 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi että! Te ootte päässy kaksin reissuun, aivan täydellistä ja ihanaa!!! Ja miten ihanalta näyttää paikkakin... Voi huokaus. <3

-Päivi-

Niinu kirjoitti...

Ihania kuvia yksityiskohtineen!
Pitääkö paikkansa että Venetsiassa tuoksuu vahvasti tuo vesi? Oliko ihmiset ystävällisiä? Tuollainen pikkuloma tekisi varmasti hyvää itsekullekin:)

Irmastiina kirjoitti...

Ihnania kuvia... me ei ollakkaan Venetsiassa käyty... pitäisi varmaan..:)

Petriina kirjoitti...

Ihania kuvia. Ihana Venetsia. Sinne suuntaan taas kuukauden kuluttua <3

Miia kirjoitti...

Päivi: Joo, kaksin reissaaminen oli kyllä luksusta. Ja ei olisi ollut parempaa matkakohdetta kuin Venetsia.

Niinu: Meidän mielestä tuo vesi ei tuoksunut kuin parissa kohtaa. Ihan oli normaalit tuoksut muilta osin, vaikka oli kuitenkin jo 25 astetta lämmintä, välillä enemmänkin. Siinä luulisi jo hajujen tulevan esiin. Ystävällistä palvelua saatiin, mutta paikka on täynnä turisteja ja kohtelu tietenkin sen mukaista, että rahat halutaan turisteilta kotiuttaa. :)

Irmastiina: Suosittelen kyllä vahvasti, jos on mahdollisuuksia matkustaa. Venetsia kolahti, oli vaan niin erilainen paikka vaikka mekin on matkustettu aika paljon etenkin Euroopassa.

Petriina: Ihanaa matkaa sinullekin!

Katja kirjoitti...

Huoh... Nousee muistot mieleen. Mies kosi minua Venetsiassa seitsemän vuotta sitten. Ensimmäisen kerran kävin paikanpäällä 22 vuotta taaksepäin. (Kauhistus, onko siitä tosiaan jo niin kauan?) Paikka on hurmaava, mutta itse olen ensimmäisellä kerralla "tuoksun" tuntenut. Toinen kerta oli maaliskuun lopulla, eli silloin oli vedet vielä sen verran viileät, ettei ollut siitä haittaa.

Villasukka kirjoitti...

Oi mikä ihana matka teillä on ollut. Mekin kävimme Venetsiassa noin 4 vuotta sitten. Ihana ihana kaupunki. :)

tiiti66 kirjoitti...

Me kävimme tyttären kanssa Venetsiassa pari vuotta sitten helmikuussa ja kumma kyllä, ajankohta oli mitä ihanin. Venetsian eräänlainen outous ja kummitusmaisuus korostui helmikuun kylmässä usvassa. Turistejakin oli kai vähemmän kuin muina aikoina; sekin vielä voimisti tuota kaupungin outoa tunnelmaa.

selma kirjoitti...

onnea unelmien reissusta!

Mari kirjoitti...

Oi ihanuutta! Meillä on miehen kanssa tarkoitus tämän vuoden aikaan lähteä kahdestaan johonkin kaupunkilomalle. paikasta ei vielä hajua. Joskus käytiin kaksin kans Venetsiassa, ja tykättiin kyllä;) Ihania kuvia tosiaan.

Mira kirjoitti...

ihanaa ja kaunista, kaupunki ja se että on päässyt kahdestaan...mukavaa viikkoa!

Kati kirjoitti...

Oi ihanuutta.. Tuonnepa mielisin minäkin - joskus :)

Satu kirjoitti...

Oi mitä kauniita kuvia. Tunnelmaan pääsin!!

Asuin kolme kuukautta Veronassa, joten Venetsiakin tuli koluttua useampaan otteeseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...