11. huhtikuuta 2011

Mihin kaikki aika menee...

On käsittämätöntä, minne aika katoaa. Juoksee kovaa vauhtia nurkan taakse piiloon. Päivät on menneet töissä, perusarkisissa touhuissa. Remontti makuuhuoneessa on edennyt hyvin hitaasti. Mutta jotain silloin tällöin kuitenkin on tehty. Kirpparille olen päässyt pari kertaa ja nyt on sellainen löytöputki päällä. Lapsille on löytynyt taas edullisia vaatteita, joita en ole voinut vastustaa, ja lisäksi pari muuta juttua. Esimerkiksi nämä kirjat tarttuivat matkaan (euro/kpl). Minä olen lukenut näitä tämän sarjan kirjoja (60-luvulta) pienenä koululaisena, jolloin olin kova lukemaan. Silloin tykkäsin paljon vanhoista nuorten kirjoista, esim. Tiina-sarjasta ja muista äitini lapsuuden ajoilta olevista kirjoista. Viimeksi ostin Muumi-purkit, jollaisia en ole nähnyt aiemmin. Milloin näitä on saanut kaupasta?


15 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Vanhat kirjat on niin nostalgisia kansistaan. Ja muumipurkkeja en oo minäkään nähnyt ennen? Kivoja löytöjä!

iituliina kirjoitti...

Minulla on tuo oikeanpuoleinen muumipurkki! Oon saanut sen joskus ehkä viisitoistavuotta sitten, ja uskoisin että uutena silloin!

anrinko kirjoitti...

Meillä tuosta sarjasta yksi purkki. Kätkee kivasti sisäänsä kaikki pienet muumihahmot. =)
Noita olis kiva löytää lisää!
Juuri tuosta syystä tykkään käydä kirppareilla, kun ei koskaan teidä mitä sieltä löytää.

hietzu kirjoitti...

Nuo kaikki kolme muumipurkkiako löysit kerralla? Vautsi. Kivannäköisiä. En kyllä osaa sanoa milloin ovat olleet kaupoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhin poikani on neljätoista ja hän sai pienenä tuollaisen, olisiko pari-kolme-neljävuotias ollut, en muista tarkkaan. 2000-luvun vaihteessa ehkä? :)

Tuula kirjoitti...

Minäkin tykkään vanhoista lastenkirjoita. Pitää melkein kieltää itseään ostamasta niitä enää...
Ajanpuute vaivaa täälläkin. Vaikken edes käy töissä! Johonkin ne tunnit ja päivät vaan livahtaa, ja jättävät jälkeensä isot kasat tekemättömiä töitä.

selma kirjoitti...

Niin se aika menee! Kunpa osaisi käyttää sen niin ettei tarvitsisi myöhemmin katua. Ihanat kirjalöydöt!

Ireth kirjoitti...

Noi vanhat kirjat o jotai nii ihanaa, jotaki niissä on sellasta sulosta ja herkkää, jopa liikuttavaa. Ihana löytö!

Irmastiina kirjoitti...

Ihania vanhoja kirjoja ja nuo purkit ovat kertakaikkiaan somit..:))

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Sen verran tiedän noista Muumipurkeista, että äitini osti samanlaiset tytöilleni reilu 10 vuotta sitten.

Sara kirjoitti...

Itsekin olen alkanut silmäilemään vanhoja kirjoja kirpputoreilta. Niissä on jotain kiehtovaa, vanhaa ja arvokasta. Hämärästi muistan nähneeni joskun noita muumipurkkeja mutta milloin se on asia erikseen. Taitaa siitä useampi vuosi olla jos ei tosiaan jo kymmenen. Ihania ovat kyllä!

Päivi kirjoitti...

Voi, miten tuttuja ajatuksia jälleen... kuin mun suusta. Mä en kestä, kun aika vaan vierii ja vierii, eikä ite ehdi mukaan ollenkaan. Saati että ehtis jotain rempata/harrastaa... :/

Tsemppiä uusiin haasteisiin työrintamalla! Kuulostaa kivalta! :)

Ja ihania nuo kirjat... <3

-Päivi-

Sannu kirjoitti...

Mukavat löydöt!Mä ostan aina lasten kirjoja kirpparilta jos halvalla löytyy.Sitten kun ollaan luettu kyllästymiseen asti laitan itse ne taas takas kirppikselle.
Kaikki parhaat tietty säilytetään.

outi kirjoitti...

Minäkään en mpysy ajan perässä. Vaikka omasta mielestäni on jatkuvasti kiire ja touhu päällä, tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi, ettei ehdi mihinkään ja että kaikki jää puolitiehen. On helottavaa huomata, että muilla on samaa härdelliä. Peukkuja, että löytöputkesi jatkuu!

Niina kirjoitti...

Mä kans kerään kirppikseltä hyvät lasten - nuortenkirjat talteen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...