6. maaliskuuta 2011

Talkoita ja tapetteja

Blogissa on taas vähän hiljaista, kun tehdään kovasti töitä remontin eteen. Ihana ilma tänään, nautittiin kyllä auringostakin ja lapset laskivat vähän mäkeä. Välipalalla syötiin laskiaispullia. Ei, en vieläkään leiponut pullaa vaan turvauduin pakastealtaaseen. Hyvin maistuivat.

Makuuhuoneen tapettikerroksista löytyi mm. näitä tapetteja. Värimaailma on ollut hyvin samanlainen tähän asti kaikissa yläkerran huoneissa.


12 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Meillä oli talolla samaa mitä ensimmäisessä kuvassa ja toisen kuvan ihan päälimmäistä kukallista. :) Meilta jäi pulkkamäet tänään kokonaan väliin..

selma kirjoitti...

Onpas kauniita tapetteja! Ja namin näköisiä pullia:)

Mari - Somasti kirjoitti...

Munkin ois pitänyt turvautua pakastealtaaseen tänä vuonna, mutta enpä hoksannut! No ehkä laskiaispullia voi syödä vielä huomennakin! Iloa ensi viikkoon!

Leena kirjoitti...

Me emme ole onnistuneet millään ilveellä (kostuttamalla/hinkkaamalla/kevyesti repimällä) irrottamaan seinistämme tapetteja. Ihmettelen, millä ne on aikoinaan "liimattu"?:O

Mitä keinoa sinä käytät?

Miia kirjoitti...

Niina K: Jossakin tapetista luki, että Sandudd. Hauskaa, että silloinkin samat tapetit eri puolilla Suomea koristivat seiniä. Olivatkohan juuri nämä kyseiset tapetit, jotka meidän taloista löytyivät, jollain tapaa ajan hermolla ja trendien perässä valittuja? :)

Selma: Voi kun noista tapeteista olisi voinut jättää jonkun seinälle.

Mari: Juu, laskiaispulliahan voi syödä vaikka koko viikon! Herkullista viikkoa sinne!

Leena: Ikävä totuus on, että nämä meidän tapettipalat on revitty pinkopahveineen päivineen. Me laitetaan seinään levyt, kun nuo pahvit oli jo niin moneen kertaan tapetoitu eikä niistä olisi saanut siistejä meidän konstein millään. Roikkuivatkin hillittömillä kupruilla, eikä riitä itsellä asiantuntemus niitä oikomaan. Olen yrittänyt varovasti ottaa eri kerroksia näkyviin, joissakin kohti liisteröity vähän huonommin, niin kerrokset tulevat näkyviin.

Irmastiina kirjoitti...

Hyvältä varmasti pakasetpulltkin maistuivat...:))

Riitta kirjoitti...

Isot kiitokset pakastepullien keksijälle, niillä mentiin meilläkin ja hyvin maistui ;)
Meillä oli tota ylimmäistä tapettia myös yhden huoneen seinällä, parin tapettikerroksen alla! Remontti intoa teille, meillä miehellä ei oo oikein inspistä täl hetkellä ja mun pitäs keksii jotenkin se innostuttaa taas remontista !

Teija kirjoitti...

Vitsit miten hyvän näkösiä pullia..! :P

Saska kirjoitti...

Minäkin löysin kuutta eri tapettia seinistä, osa aika kauniitakin..

Mies muuten sanoi nuo sinun pullat nähtyään, että miksei meilläkin leivottu ;) Näyttävät tosi herkullisilta!

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Pitsistä arkea ja tarmoa remppaan! Meilläkin puuhataan taas täysillä.

Minun laskiaspulla kiintiö alkaa olla täynnä, ja yhä voisin muutaman hillolla...

Suveliina kirjoitti...

Pakastealtaasta löytyy aarteita =) Ihan herkullisia ovat. Tsemppiä remonttiin ja mukavaa naistenpäivää!

Nina kirjoitti...

Toi numerotapetti on ihana. Meil ei oo enää vaan sille paikkaa..lisää seiniä, ei vaiskaan rempattavaa ON ihan tarpeeksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...