25. helmikuuta 2011

Ektorp-divaanit vailla uutta kotia

Nyt on poikkeuksellisesti myynti-ilmoituksen aika: Meillä lojuu käyttämättömänä kaksi Ektorp-divaania, jotka eivät tule mahtumaan remontinkaan jälkeen enää kotiimme. Divaanit olivat meillä edellisen kodin tv-huoneessa koko perheen löhöpaikkana eli pidettiin niitä vierekkään. Niissä on valkoiset päälliset, jotka eivät tietenkään ole enää aivan uudenveroiset. Uusia päällisiä saa Ikeasta, mutta malli on muuttunut sen verran, että käsinoja on jäänyt pois. Käsinojan voi jättää laittamattakin, jos haluaa vaihtaa päälliset uusiin. Silloin selkätyynyä pitää vaan muokata hieman surauttamalla tyynyn toinen sivu suoraksi, jotta uudenmallinen tyynynpäällinen käy tyynyyn. Nämä lähtevät aika edullisestikin ja pitäisi hakea täältä Kuopiosta. Kysele lisää sähköpostilla (tunnelmaa at gmail.com), jos olet harkinnut ostavasi tuollaisen / tuollaiset lepotuolit.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olisi talossa tilaa...noita olen kauan ihaillut mutta kun eivät mahdu mihinkään:/ iso harmitus!! :)

Irmastiina kirjoitti...

Vähän on kaukana, muuten voisin ostaakkin..:))

anrinko kirjoitti...

Mä olisin kanssa voinut ostaa, mutta Karjaalta vähän matkaa.

selma kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, kiinnostusta olisi, mutta liikaa välimatkaa...

Vianna kirjoitti...

Voisipa vaikka kiinnostaa, kunhan mietin miten saisin kuletettua nuo kotiin.. Kuinka iso on yks tuollanen divaani? Jos sais autoon mahtumaan, niin vois hakea vaikka yhden kerrallaan. Laitanpa sähköpostia, jos vaikka vielä olisvat vapaalla jalalla.

morso kirjoitti...

Oih. Toi olis loistava löhöopaikka, mutta on vähän liian kaukana täältä pk-seudulta. Ja mies varmaan sanoo, että ei käy. ;) Toivottavasti menee pian kaupaksi, niin ei rasita teidän nurkkia turhaan.

nätti rätti kirjoitti...

Hei, tulinpa tuolta Viannan kautta tsekkaamaan millaisista divaaneista kysymys. Jäänpä katsomaan mitä muuta täältä blogistasi löytyy. Hyvää viikonloppua Kuopioon!

Tiina kirjoitti...

Moikka! Paljonko pyydät yhdestä divaanista? Jos niitä siis vielä on.. =) Meille ei kyllä mihinkään mahdu mutta kun niin tahtoisin!! Haku ei olis ongelma kun tässä lähellä asumme.

tosimummo@wippies.fi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...