6. joulukuuta 2010

6.

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tänään kuvana tytön viime joulun alla askartelema sinivalkoinen teos. Vaikka ei nyt itsenäisyyteen liitykään. En ole itsenäisyyspäivää erityisemmin yleensä kotiin koristellut. Illalla sytytetään kynttilät ikkunalle ja syödään vähän tavallista juhlavammin. Muuten meillä vietetään rentouttavaa vapaapäivää. Ajatuksen tasolla toki tämä päivä ja sen merkitys on arvostettu ja kunnioitettu meidän perheessä. Mitenkäs te vietätte itsenäisyyspäivää?

9 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Hellyyttävä ♥ Meillä syödään vähän parempaa ruokaa ja käymme konsertissa, joten ohjelmaa riittää. Lisäksi on ihan pakko pian lähteä kuvailemaan, kun lunta saataa lisää koko ajan, ihanaa.

selma kirjoitti...

IIIIIIIIIIIIhana kortti! Lasten tekemät kyllä pesee kaikki 5-0.
Meillä itsenäisyyspäivä alkoi erinomaisesti. Lapset ovat yökylässä mummolassa ja minä hiivin YKSIN puuhailemaan alakertaan. Tänään urheillaan, touhutaan lasten kanssa ja syödään hyvin. Kaikkia jouluvalmisteluita myös!

hietzu kirjoitti...

Meilläkään ei ihmeellisemmin itsenäisyyspäivää koristella. Eilen ostin sinivalkoisia kynttilöitä. Glögiä ja riisipuuroa varmaan tiedossa. Illalla tietenkin sitten katsellaan Linnan juhlia. Olisin halunnut olla Kuopiossa kuvaamassa itsenäisyyspäivän paraatia, mutta pitänee tyytyä katselemaan sitä telkkarista. Itsenäisyyspäivä on meilläkin arvostettu.

Suveliina kirjoitti...

Meillä Itsenäisyyspäivään kuuluu elokuva Tuntematon sotilas. On ollut perinteenä jo katsoa monta vuotta. Illalla katsotaan linnan juhlia.

Mukavaa Itsenäisyyspäivää!

Ps.sinulla on kaunis blogi. Olen tässä ollut lukijana hetken aikaa, mutta nyt avaan salaisen arkkuni kommentoimalla =)

Tirlittan kirjoitti...

meillä itsenäisyyspäivä ei hirveästi poikkea joulun ajan muista päivistä. Illalla sytytetään kynttilät ja ulos tulet, televisiosta katsotaan Itsenäisyyspäivän paraati ja linnan juhliakin taidetaan toisella silmällä seurata. Ruokakin on tänään ihan makaronilaatikkoa :)

tuksu kirjoitti...

Olipa kaunis Itsenäisyyspäivän tervehdys! Toivotan teidän kotiinne myös!
Kiitos kauniista postauksesta.
tuksu

Johanna kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää! Kaunis enkeli, sopii hyvin myös tähän päivään.

Kirsikka kirjoitti...

Meillä vietetään päivää rauhallsiesti kotoillen. Perheen isoin ja pienin vetelevät vilä päikkäreitä, pitäisi varmaan mnenä herättelemään :o Suunnitelmissa vielä jätskiannokset illaksi...Tuo punavalkoinen nuttu on niin suloinen, ihana joulukoristeenakin.

TIINA kirjoitti...

oiku sulonen. <3
aika samoilla linjoilla vietetään itsenäisyyspäivää meidänkin perheessä.
leppoisaa iltaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...