13. joulukuuta 2010

13.

Tänään on vapaapäivä lasten kanssa. Viikonloppuna saatiin kaikki aiotut jutut tehtyä, joten on hyvä mieli aloittaa uusi viikko. Pojan huoneen remontti etenee, ehkä joulun jälkeen päästään tapetoimaan ja maalaamaan. En malta odottaa, että saadaan tätä tavarakaaosta vihdoinkin hallintaan, kun meidän makuuhuoneen yhteyteen valmistuu vaatehuone ja pojan huoneen isot komerot saadaan käyttöön. Odotan sitä kuin joulua!

Katselin äsken viime vuoden kuvia joulukuun puolesta välistä. Oli pikkukuusia lasipurkeissa ja joulutekstiiliä ja veranta jouluisessa asussaan. Nyt ei ole vielä oikeastaan mitään muuta kuin pari valosarjaa ja joulutähti ikkunassa. Ja kuurankukat verannan ikkunoissa, kun pakkasta on riittänyt. Tänään kyllä leivotaan pipareita, jos lähikaupasta saa pakastetaikinaa. Ja tyttö haluaa pukeutua Luciaksi. Katsotaan, mitä keksitään. Tulee se joulu näinkin. :)


9 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hyvää Lucianpäivää ja mukavia leipomishetkiä :)

Katjusha kirjoitti...

Nuo lasipullot ikkunalla näyttää kauniilta kun ikkuna on täynnä jääkimallusta. Itselläni eteisen kuistilla sama juttu,jotenkin ne pullot istuu siihen ikkunanlaudalle kuin nenä päähän! Sekin kokonaisuus on kuin joulukoriste!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Aivan varmasti tulee! Kuurankukat sitäpaitsi ovat ihania ja ehdottomasti kauniimpia, kuin moni muu tämän sesongin koriste! :)

selma kirjoitti...

Tsemppiä remonttiin! Pidä ajatukset ihanassa ja käytänöllisessä lopputuloksessa!

Kirsikka kirjoitti...

Ihana kuva, ja nuo narukuvat alempana tosi kivat, oivaa joulukorttimateriaalia ;)

Päivi kirjoitti...

Kuurankukat on kyllä niiiin kauniita. <3 Meilläkin on kuistin kaikki ikkunat kauniissa hileissä... <3 Ihanaa, kun osaat ottaa rennosti! Kyllä se joulu tosiaan tulee rennomminkin! :)

-Päivi-

Henrietta kirjoitti...

Mitä sitä suotta häsäämään ja tekemään stressiä. Minä en koristele mitään juuri välttääkseni kaiken hösötyksen. Ei se joulu koristeista kiinni ole:)
Luonto on tällä hetkellä paras joulun tuoja ja nuo kuurankukat ei paljo muuta kaipaa.

Esmeralda kirjoitti...

Ihania kauniita kuvia on viikonlopun aikana tänne ilmaantunut. <3 Pullot on niin kauniita. :)

Tuulella kirjoitti...

Nuo kuurankukat ruuduissa ovat kyllä riittävän kauniita koristeita :)

Ymmärrän hyvin, kuinka odotat remontin edistymistä enemmän kuin joulua. Minulle on käynyt samoin ja olen odottanut pelkästään kylppärin valmistumista. Ja se onneksi onkin viime silausta vaille valmis.

Nyt pääsen sitten odottamaan joulua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...