11. joulukuuta 2010

11.

Voi näitä joulukuun viikonloppuja. Tästä on slow movementit ja rennot elämäntyylit kaukana. Remonttia, joulukortteja, joulupakettien metsästystä. Pikkujouluja. Kaikki sinänsä hauskoja juttuja (juu, tykkään kyllä myös remonttipuuhista), mutta kiireestä en nauti. Täytyy yrittää ottaa hetki kerrallaan ja nauttia niistä jutuista, mitä on tekemässä juuri sillä hetkellä, vaikka nurkan takana odottaakin tuhat muuta juttua.


6 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Kiireet on hetkeksi hyvä rullata kuin tuo ihana naru takaisin kerälle. Sitten kun on huokaissut voi sieltä rauhaisasti kiertää sydämen esiin. Olipas nyt vertauskuvallista, mutta tykästyin niin tuohon mielikuvaan, minkä kuvasi viritti....
Joulu askeltaa lähemmäs. Se tuokoon tyneyttä ja mukavia hetkiä luoksesi!

Sarppu kirjoitti...

Kiire on kyllä kauheeta ja tosiaan pitäisi yrittää nauttia koko ajan, niin nopsasti menee aika kohti joulua ja kohta se jo on ohi. Mutta mutta sitä tekemistä on niin paljon ja yleensä olen aloittanut joulutouhut hiukan aikaisemmin, mutta nyt pääsi venumaan tuo aloitus...

Hanna from the corner table kirjoitti...

Kiire on kyllä kaikkein kurjinta, varsinkin sellainen pakkokiire. Toivottavasti hellittää!

Kivaa naurua tuo, Mariannemaista.

Marina kirjoitti...

Ihanat kuvat.
Kierrähän tosiaankin kiirettä tuolle rullalle, mikä ihana ajatusleikki Tinttaruksen sanoissa olikaan!!!
:)

Lauantaihisi leppoisuutta!

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Voih, juuri tuollaista nauhaa olen metsästänyt jokaisesta kaupasta, mistä vaan keksin! Mistä olet omasi hommannut, vai onko vanhaa?

Joulukuu on kiireistä aikaa, joulupuuhasteluja on kiva tehdä, mutta kun harmi kyllä välillä pitää tehdä muutakin :).

Villasukka kirjoitti...

Tunnen tunteen. Kaikki aina kasaantuu samaan aikaan, ja näköpiirissä odottaa seuraava homma joka pitäisi hoitaa. Voimia ja jaksamista kiireen keskelle. Muista kiireenkin keskellä ottaa edespienen pieni hetki itsellesi. Ihanat kuvat ja ihana naru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...