20. elokuuta 2010

Puusohva

Vihdoin meillä on puusohva, omalla paikallaan takan edessä ruokailutilassa (joka suorastaan huutaa pientä pintaremonttia...mutta ensin rempataan loput yläkerrasta). Siinä on koko perheen mukava köllötellä, torkkua, lueskella ja leikkiä. Siinä on myös vieraspatjoille hyvä säilytyspaikka ja vierasvuode tarvittaessa. Sohva tuli meille Romuritarista, kuten moni muukin löytö. Romuritarin palvelu on loistavaa ja tuotteita helppo etsiä hyvien kuvien avulla.

Lisäksi olen ostanut jo kesällä Ideaparkissa piipahtaessani Villa Rosmarin -liikkeestä pari verhoa portaikon ikkunoihin. Minun oli tarkoitus ommella juuri tuon tyyppiset verhot vanhoista lakanoista, mutta säästyypähän nyt ne lakanat muuhun käyttöön. Ja näissä verhoissa kangas on kauniisti ohutta ja läpikuultavaa, antavat valon tulla sisään.

16 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Aivan ihana puusohva ! :)
Romuritari on ihan loistava shoppispaikka , meilläkin sieltä monta juttua.

Liisa kirjoitti...

Ihana puusohva!! Romuritari on ihana paikka, olen ostanut sieltä ikkunanpokia, mutta puusohvat meille on tulleet ihan yksityisiltä ihmisiltä.

Saanko kysyä puusohvan hintaa?

Olenkohan täällä ekaa kertaa, tulen toistekin.

PikkuBertta kirjoitti...

ihana sohva.Voi vitsi,te ostatte Romuritarista ja mie,vaikka asun samalla paikkakunnalla,en ole edes käyny siellä.Nyt pitää pikimmiten korjata asia:)

lumiomena kirjoitti...

Kaunis sohva! Siitä tulee ihan mummola mieleen. Minä haaveilen hieman keittiöstä, jonne mahtuisi tuollainen sohva. Nykyiseen ei mahdu eikä mies varmaan tämän haaveeni takia suostuisi uutta kotia hankkimaan, kun ostimme nykyisen talomme viime kesänä... Mutta mielikuvisssa :)

Romuritari taitaa sijaita jossain Pohjois-Karjalassa? Hmm. Olemme menossa sinne syyskuussa, joten ehkä Romuritari voisi olla vierailun arvoinen paikka.

Päivi kirjoitti...

Puusohvissa vaan on sitä jotakin... aivan ihana tämä teidänkin yksilö! Mä voisin ottaa vastaavan vaikka talon jokaiseen huoneeseen. ;)

Ihanaa viikonloppua!

-Päivi-

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Upea on puusohva!

Voi,voi tännekin kaivattaisi Romuritaria. Täältä mielestäni puuttuu tuollainen paikka.

Kauniit verhot!

Mukavaa viikonloppua!

Hanne kirjoitti...

Ihana sohva! Meille muutti viime viikolla melkein samanlainen=)Ja romuritarikin on tullut tutuksi, ihania vanhoja tavaroita siellä.

Nonna kirjoitti...

Kaunis on sohva ja kauniit verhot!

Ihania nuo kärpässienesi edellisessä postauksessa. Ovatko vaikeita tehdä?

Lotta kirjoitti...

oih, ihana. juuri tuollaista minäkin metsästän, vaikkei sille vielä ole edes paikkaa ;) minuakin kiinnostaa hinta, lähinnä vertailuksi, mitä tuollaisesta voisi maksaa...

inkku kirjoitti...

Nämä puusohvat ovat vallanneet mieleni. Minä tahdon kanssa!!!

aNNa kirjoitti...

Voi mikä puusohva!! Salaa haaveilen meille samanlaisesta.
Ihania noi edellisen postauksen itsetehdyt jutut <3

Kivaa viikonloppua!

Miia kirjoitti...

Niina: Vielä kun löytyisi ihana kasa täkkejä ja tyynyjä sohvalle...

Liisa: Puusohva maksoi alle 200 euroa. Ei mitään hajua onko hyvä vai paha hinta, mutta sohva piti saada. Tervetuloa toistekin vierailulle. :)

PikkuBertta: Uskomatonta, miten olet pystynyt olemaan käymättä Ritarilla. Suosittelen kyllä.

Lumiomena: Joensuussahan Romuritari sijaitsee, mutta netin kautta minäkin olen kaikki löydöt bongannut. Minäkin olin ajatellut, että joko keittiöön tai ruokailutilaan.

Päivi: Teidän sohva on vallan ihana. :) Mukavaa viikonloppua!

Ulla-Kristiina: Mutta onneksi Romuritarilta voi mainiosti ostaa netin kautta katsomalla kuvat ja pyytämällä lisätietoja ja kuvia tarvittaessa. Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin!

Hanne: Sohvat on kyllä ihania. Minun lapsuudessani ukkini mökillä oli tämän mallinen sohva pehmustetulla kannella. Oranssi oli sohvan väri. Huh huh. :)

Nonna: Vaikeus on tietysti suhteellista, mutta kyllä pienenkin sienen tekemisessä vierähtää aikaa jonkin verran. Ei mielestäni ole kovin vaikea tehdä.

Lotta: Meidän sohva maksoi alle 200 euroa. Kunto on ihan hyvä, maalaus vähän lohkeilee paikoitellen. Toivottavasti teillekin löytyy se oikea sohva. :)

Inkku: Puusohvassa on tunnelmaa. :)

aNNa: Kiitos. Sieniä ja tekstejä on ihana tehdä lisää, kun tietää, että niistä tykätään ja niille löytyy uusia koteja. Puhumattakaan omista nurkista. Kivaa viikonloppua sinullekin!

morso kirjoitti...

Puusohvat on ihania. meillä ei nyt just ole sellaiselle tilaa, mutta kun äidistä tai anopista aika jättää ;) niin täytyy sittn ehkä raivata sitä tilaa. Vanhoissa esineissä on tunnelmaa.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Aivan ihana sohva ja verhot! Romuritarissa on aikomus käydä syksyllä, mutta onneksi nettisivuiltaankin voi ihailla. Hyvää viikonloppua!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihana sohva! Voi...

Ja nuo sienet on söpöjä! Mä en ole ikinä neulahuovuttanut, mutta joskus olisi kiva kokeilla. Tavallista olenkin joskus tehnyt ja villoja voisi vielä jostain löytyäkin!

Anonyymi kirjoitti...

Äitillä on kotona just tommonen, pitää maalata se!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...