25. elokuuta 2010

Ajatuksia makuuhuoneen tulevaisuudesta

Löysinpä pari viikkoa sitten mökiltä vanhan lehden, jossa törmäsin tähän sivuun (anteeksi huonolaatuiset kuvat, kiirekiirekiire). Miten olenkaan voinut ohittaa tämän ja hylätä lehden mielenkiinnottomana mökille... nyt lukiessa kolahti ja sivu oli pakko repäistä mukaan. Meidän makuuhuone on jossain vaiheessa remonttivuorossa ja olenkin yrittänyt selkeyttää ajatuksia sen suhteen, että olisi sitten h-hetkellä suhteellisen selvät näkymät sisustuksen suhteen. Mitään muuta ei ole valmiina kuin sänky (ei päätyäkään rajoittamassa suunnittelua) ja ne tummanruskeat kippurajalkaiset yöpöydät, jotka löytyvät Löytöjä-kategoriasta vanhoista jutuista. Tekisi kovasti mieli jotain tummaa upeaa tapettia. Haluaisin tismalleen tuollaista tunnelmaa ja yksityiskohtia makuuhuoneeseen kuin tuossa kuvassa. Mutta miten vaalea (harmaa tai valkoinen) lattia siihen suhtautuisi? Pitää katsella vähän aikaa ympärilleen netissä ja lehtiä selaillessa sillä silmällä.

RomuRitarista aiemmin löytyneen kaapin sisuksista löytyi tuollainen veistetty naulakko. Maalasin ja nyt pitää haudutella sille sopiva paikka. Hirveästi hauduteltavia asioita sisustuksen suhteen ja muutenkin. Tavallaan ärsyttävää miettiä koko ajan jotain. Toisaalta suunnittelu on tietysti ihanaa, "puoli ruokaa".

(Ja höh, se BB rullaa jo telkussa. Luulin, että armon aikaa olisi ensi viikkoon...)

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mielenkiintoista. Täällä painitaan myös näiden asioiden kimpussa. Makkarille tarttis tehdä jotain. Vanhat lehdet ovat kyllä hyvä inspiraation lähde. Vai alkoi siellä taas BB.

tuksu kirjoitti...

Jännää odottaa mitä teidän makkarissa tapahtuu... ;-) siis niinku sisustuksen merkeissä. Mä oon ihan täpinöissä kun BB alkoi :)
tuksu

Nonna kirjoitti...

Ihanalta näyttää noissa kuvissa. Vaatii varmaan paljon valoa, tosin makkarin ei tarvitse olla maailman valoisin huone. Mielenkiinnolla odotan, mihin päädyt.

Meilläkin on noita vanhoja naulakoita, tosin vielä käsittelemättöminä. Valkoinen näyttää tosi hyvältä!

Minä boikotoin taaskin BB:tä...

Päivi kirjoitti...

Oi, dramaattinen! Mutta hieno!!!

Mulla ei oo kans yhtään selkeää mielikuvaa vielä siitä, millanen meidän makkarista joskus tulee... ideoita tulee ja menee, mutta mikään ei oikein ole sykähdyttänyt..

Jään innolla odottamaan teidän makkarin remppaa! :)

-Päivi-

Mari kirjoitti...

Meillä makkari (edelleen) odottaa lattian maalausta ja listoja... Sitten se olisi valmis.
Kaunis vanha naulakko!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...