16. heinäkuuta 2010

Leikkimökin uusi ilme

Minun mielestä muutos on ihana. Tuo on hyvä pohja, jolle voi alkaa keräämään kivoja juttuja väriä tuomaan. Leikkimökistä tuli jotenkin hellyttävän tuore, kun se sai valkoisen maalin pintaansa. Vanha katto korostuu nyt ihanasti (toivottavasti sitä ei tarvitse ihan heti vielä uusia, vaikka onhan se vähän kärsinyt).

Meillä on muuten ihmeellinen karma näiden ikkunoiden suhteen... meillä kävi lapsiperhevieraita ja nyt on yksi verannan lasi-ikkunoista säpäleinä pallon osuttua ikkunaan. Nyyh, nuo alkuperäiset lasit sihtaa vaikka sun minne, joten uuden lasin tulee varmaan erottamaan aika selvästi... ja itse siis hajotin tuon leikkimökin ikkunan purkutöiden ohessa. Menivätkin mokomat lasiliikkeessä uusimaan ikkunan muovilistoilla. Huoh, kaikesta pitäisi erikseen sanoa, että ei missään nimessä mitään muovia tällaisiin ikkunoihin. No, siinä ne nyt töröttää. Ehkä joskus saan aikaiseksi vaihtaa listat. Todennäköisesti en, mutta pääasia kai on, että ikkunasta näkee läpi eikä sada sisään.

Mukavaa viikonloppua!

24 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hieno leikkimökki, kyllä siellä kelpaa puuhastella.
Hyvää viikonloppua.

Rimpsukaisa kirjoitti...

Siis aivan ihana!Jotenkin hellyyttävä vanhassa katossaan,toivottavasti saatte vielä pidettyä sen.Vaikka lasiliikkeessä olivatkin hölmöjä niin onneksi sitä ei täältäkäsin näe,omaan silmään tuollaset taitaa eniten sattua,harva vierailija varmaan edes huomaa vaikka vierestä katsois.

Rimpsukaisa kirjoitti...

Siis aivan ihana!Jotenkin hellyyttävä vanhassa katossaan,toivottavasti saatte vielä pidettyä sen.Vaikka lasiliikkeessä olivatkin hölmöjä niin onneksi sitä ei täältäkäsin näe,omaan silmään tuollaset taitaa eniten sattua,harva vierailija varmaan edes huomaa vaikka vierestä katsois.

tuksu kirjoitti...

Onpas suloinen leikkimökki.
Kunniallinen teko kunnostaa wanha.
Saisitkohan kierrätyskeskuksesta ikkunan särkyneen tilalle.
Hämeenlinnassa aikoinaan oli ainakin pilkkahinnalla wanhojakin ikkunoita. Ihanine vetolaseineen.
uuden kyllä erottaa heti, kun siinä ei ole näitä "aaltoja"
kannattaa ainakin yrittää.

Mukavaa viikonloppua sinne
tuksu

Miia kirjoitti...

Meillä oli jo yksi yritys vanhasta lasista, mutta ne ovat niin helposti särkyviä, ettemme ehtineet edes itsellemme saada. Lasiliike oli lupautunut yrittämään sen leikkausta sopivan kokoiseksi, mutta haastava homma heillekin kuulemma.

Vekarus kirjoitti...

Hieno muutos! Nyt vaan sisustamaan!

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanan valoisa leikkimökki....samanlainen kunnostusurakka olisi meilläkin leikkimäkin suhteen edessä.Vaikka leikkijöitä siinä ei olisikaan,niin pihapiiriin se olennaisesti kuuluu.

hietzu kirjoitti...

Todella hurmaava. Vanha katto pääsee minusta todella oikeuksiinsa mökin ollessa uudessa maalissa :)

Ihmettelen hieman noita muovilistoja...Kuka nyt sellaisia haluaisi mihinkään?

Päivi kirjoitti...

Nyt on kyllä maailman suloisin leikkimökki! Ihanasti tuolla suojassa, pihan reunassa. Ja niin raikas, näyttämättä kuitenkaan liian uudelta ja siistiltä... :) Ihanan rosoinen, just mun makuun! Kyllä siellä kelpaa puuhastella! :)

-Päivi-

sariw kirjoitti...

Aivan ihana leikkimökki ! Katto todellakin kruunaa kauneuden...

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vallan suloien mökki! Minustakin vanha katto vain kuuluu asiaan. Toivottavasti se kestäisi vielä jonkin aikaa.

Vanhoja ikkunoita ei tosiaan voi korvata millään. Uusi on aina erilainen. Harmittaa puolestasi se rikkoutunut ikkuna (ja lasiliikkeen nykyaikainen ajattelu :)).

Villasukka kirjoitti...

Oi mikä leikkimökki. Valloittavan ihana. Siellä olisi kenen vaan mukava leikkiä kotileikkejä. Lapsuudesta muistan mukavimpina leikkihetkinä juurikin leikkimökissä vietetyt hetket ystävien kanssa,milloin leikittiin kotia tai kauppaa, milloin taas pelattiin.

Helena kirjoitti...

Ihana, kaunis ja tunnelmallinen leikkimökki! Harmi särkyneitä ikkunoita, ihme ja kumma, meillä ei vielä ole rikkottu yhtäkään :)

Niina K kirjoitti...

Näyttää raikkaalta ja huikaisevan valkoiselta vihreän keskellä. :)

Amelia kirjoitti...

Aivan ihana mökki vanhoine kattoineen päivineen <3 Uusi harvoin päihittää vanhan :) Harmistus mitä kävi akkunoille..

Jeppu kirjoitti...

Ihana leikkimökki!

Tuula kirjoitti...

Ihanan näköinen leikkimökki! Mäkin haaveilen, että saataisiin leikkimökki rantaan sitten joskus. Kyllähän pojatkin niissä tykkää puuhata :)

heini kirjoitti...

Aivan ihanan näkönen leikkimökki! Kivaa jäädä odottelemaan sitä sisustusta... Leikkimökit on ihan mun intohimo nykyään... Ensi kesään pitäis jaksaa odottaa, että oman saisin lapsille (tai mullekkin tietenkin!). ;)Mä haluaisn ennemmin vanhan kunnostettavaksi, kun uuden, mutta saas nähdä löydetäänkö. :)

-Heini-

Kultsin kämppä kirjoitti...

Täydellinen tuli! Todella kaunis takana näkyvää vehreyttä vasten!

Annu kirjoitti...

Sievä mökki!
Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan!

Sannu kirjoitti...

Olispa ollut tollanen leikkimökki itsellä pienenä:)Vallan ihana:)
Olet ollut hirmu ahkera

Annu kirjoitti...

Arvonta voitto tuli perille ja ehjänä!
Kiitos kovasti!
Paikat löyty heti:)

Anonyymi kirjoitti...

Vanhanaikaisen näköistä vedettyä lasia saa muuten ostaa uutenakin - harkitsin sitä meidän kattorempassa hajonneen tilalle, mutta remonttiaikataulun vuoksi otettiin tavallinen lasi.

Tuo leikkimökki on juuri sellainen kuin haluaisin meidän pihalle. Tosi sievä! Me ollaan jo pitkään etsiskelty kaunista leikkimökkiä 50-luvun pihaan, mutta sellaisia ei juuri myydä. Hirsisalvokset ei vaan tänne sovi! Yksi mökki, Markun mökki nimeltään, muistuttaa pikkuisen teidän mökkiä ja läpäisee minunkin kriteerini :)

T. Undine

Jonna kirjoitti...

Hieno leikkimökki! Ihana! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...