4. kesäkuuta 2010

Omenankukkajuhla

Jossain puutarhablogissa törmäsin ajatukseen jokavuotisista omenankukkajuhlista. Mainio ajatus, vai mitä olette mieltä? Sää tosin voi toukokuussa asettaa omat haasteensa ja juhlat pitäisi järjestää melko lyhyellä varoitusajalla Tänä vuonna ei keittiöremontin takia ollut rahkeita suuriin juhlallisuuksiin, mutta pienet jätskikekkerit kyllä pidettiin omenapuiden alla. Siitä ei vaan tullut otettua kuvia. Mutta ensi vuonna toivottavasti ehditään pitämään kesän alkamisen kunniaksi viralliset omenankukkajuhlat. Tuulessa liehuvia pöytäliinoja, herkuista notkuvia pöytiä, paljon ystäviä. Olisipas ihanaa.

12 kommenttia:

Rimpsukaisa kirjoitti...

Ihana ajatus!Ens vuonna sitten.Ellei nyt sää sallis vaikka huomenna pienimuotoista peittopiknikkiä välipalaaikaan puiden alla,vielä ne kukkii hetken vaikka nurmikkokin on valkoisenaan terälehtiä.

tuksu kirjoitti...

Ihana ajatus! Tuo kangas....häälahjaksi saimme juuri tuotalakanoina ja tyynyliinoina...elettiin 60-lukua silloin *haaveilee*
ei ole enää ehjänä/tallella yhtäkään noista...taisivat pussilakanoiden myötä jäädä käytöttä ja sitämukaa kierrätykseen luulen..oispa älynnyt säilyttää :)
toimisi hyvin liinana pihapöydällä, vaikka
Kiitos ihanasta postauksesta taas.
tuksu

lumiomena kirjoitti...

Ajatus omenankukkajuhlista on äärimmäisen viehättävä! Täällä ihan eteläisimmässä Suomessa omenankukkien aika alkaa olla jo ohi, mutta onneksi muita kukkia on ilmestynyt sitäkin enemmän.

Kauniita kuvia. Meillä on samanlaiset puutarhakalusteet :)

Jutta kirjoitti...

Aivan älyttömän idyllinen paikka, huokailen täällä ihastuksesta... Täydellinen omenankukkajuhlien pitopaikka. Mahtava idea muuten :)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kyllähän tuon kukkameren alla kelpaisi juhlia! Itse joudun odottamaan vielä muutaman vuoden, että kukkasato on noin huikea.

hietzu kirjoitti...

Kannatan! Omenankukkajuhlat kuulostavat kivalle. Hyvänen aika miten upea omenapuu ja miten valtavasti kukkia?! :O

kerttu kirjoitti...

aivan mahtava idea - kannatetaan! olenkin juuri miettinyt, että mihinkäs uskaltaisin lähteä "omppuvarkaisiin" eli hakemaan maljakkoon omenankukkaoksan... mukavia seuraavia kesäjuhlia!

Kirsikka kirjoitti...

Mielelläni menisin sellaisiin juhliin minäkin. Omenekukat ovat NIIN kauniita, erinomainen syy juhlaan! Meiltä puuttuu vaan ne omenapuut...

kati kirjoitti...

Omenankukkajuhlat kuulostavat minustakin todella viehättävältä ajatukselta. Kertakaikkisen upea paikka teillä! Tuo omppupuu ei ihan parissa vuodessa ole kasvanut noin upeaksi. Meillä pitää vielä jaksaa odottaa, että penkki puun alle saadaan mahtumaan...

SARI kirjoitti...

Vautsi, mikä omppupuu! Tuolaisen alla kelpaakin omenankukkajuhlia järjestäkkin. Ja syksyllä sadonkorjuukestit!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Oioi.. Itse voin vain ihastella naapurin kauniita omenapuita.

Aurinkoista viikkoa sinulle!

Hymytyttö kirjoitti...

Voi mikä ajatus, kaunista! Ja tuo paikka...oih! Voin vain kuvitella istuvani siinä edessäni mehua ja keksejä... Kaunista, kaunista ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...