10. toukokuuta 2010

Keittiöremontti alkaa!

Tältä on näyttänyt meidän keittiössä viime syyskuusta asti. Tässä juuri näkyy tämä blogin ja takana olevan todellisuuden ero ja syy, miksi täällä blogissa on aika pitkälti lähikuvia yksityiskohdista. Eipä ole juuri huvittanut sisustella tätä keittiötä saati sitten siivota kaikenlaisia kasoja, joita on kertynyt eri puolille keittiötä. Remontti alkaa pian ja eipä tule kovin ikävä tätä näkyä, vaikka keittiö onkin hyvin meitä palvellut ja toiminut loistavasti. Tuntuu oudolta, että torstaina tämä huone alkaa muuttaa muotoaan ja juhannukseen mennessä tilalla on toivottavasti talon henkeen sopiva, moderni keittiö. Kurkistettiin jo parketin alle ja sieltä löytyi muovimatto, lastulevy ja sen alla tasoitteella pilattu alkuperäinen lautalattia. Pitää tehdä uutta tilalle. Ei tehdä ihan perinteisestä lattialaudasta vaan Parlan 3-kerrosrakenteisesta vajaan 14 senttiä leveästä laudasta. Tuon pitäisi elää hieman vähemmän kuin normaalin lattialaudan, aika näyttää pitääkö paikkansa. Keittiössä en oikein välittäisi isoista raoista lattiassa. Maalataan varmaan vaalealla harmaalla koko talon lattiat.

Tulossa siis järkyttävää remonttisotkua, elämää ilman keittiötä ja maaalin katkua. Eniten mietityttää tuo kuukauden kestävä keittiöttömyys kahden lapsen kanssa... luovuus ja mikroaaltouuni ovat siis kovaa valuuttaa tulevina viikkoina!
18 kommenttia:

Onnenkyynel kirjoitti...

Hih, teidän keittiössä on jotain tuttua.
Tuo "baaritiski" osuus ja muutenkin samalla lailla kahdessa eri seinässä "oma" siivunsa..
Meillä ei kuitenkaan uskalleta lähteä ihan noin radikaaliin remontointiin.
Kohennellaan vaan hieman paikkoja.
Paljon tsemppiä.
Odotan innolla, kuinka uudenaikainen köökki teille tulee=)

Mutta, meilläkin siis tiedossa uusia keittiökuvia varmaankin kesäkuun loppuun mennessä viimeistään.
Toivottavasti...
Keittiörempan iloa!

Liina kirjoitti...

Remontoinnin iloa!

Kyllä sen kaaoksen ja keitittömyydenkin jotenkin varmasti jaksaa, kun tietää, että jotain ihanaa odottaa sitten juhannuksena.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Remontti iloa sinulle :) Hurja projekti teillä edessä mutta lopussa kiitos seisoo :)

Teija kirjoitti...

Tsemppiä! Siitä tulee varmasti ihana! :)

..Ja eiköhän meiltä kaikilta löydy joku nurkka, mitä ei välitä täällä blogissa näyttää, hih! :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Remppailoa! Aika menee kuin siivillä, ennenkuin huomaatkaan olet uudessa uljaassa keittiössänne

Meidän rempan aikaan huomasin muuten, miten hirveesti tavaraa yksi pieni keittiö voikaan niellä, ja miten pienellä sitä kuitenkin sen remppa-ajan pärjää...!

Niina K kirjoitti...

Hih, lähikuvat on passanneet vallan mainiosti. Eikä tuo vanha nyt niiiin kamalalta näytä kuitenkaan. (mieeen palaa pakostakin meillä talolla olleet kamalat vanhat korkeat 70-luvun ruskeat kaapit joissa oli päällä 10cm pöly) Kannattaa kantaa mikrouuni sekä ruokapöytä olkkariin ja turvautua surutta puolivalmiisiin, kuppinuudeleihin ja muuhun nopeaan ja vaivattomaan. (kokemusta on) Toivottavasti kaikki menee nopsasti ja hyvin!! Ja tuo lattialauta kuulostaa kiinnostavalta. :)

Outi kirjoitti...

Tsemppia savottaan! Mielenkiinnollaa seurataan ja odotellaan kuvia. Tuo nykyinen keittiönne (kaapistot) taitaa olla ollut aika suosittu aikoineen. Sitä näkee aika usein asuntoesittelyissä. Tässä meidänkin huushollissa ollut, mikäli naapureita on uskominen. Tähän rivariin tehtiin aikoinaan kaikille samanlaiset ja osalla naapureista taitaa olla vieläkin. Eli sitä kuuminta hottia silloin. :)

hietzu kirjoitti...

Onnea remonttiin,toivottavasti kaikki menee kuten toivotte. Jotenkin aina vaan kuulee juttuja, että remonteissa saattaa paljastua ikäviä yllätyksiä. Mutta pidän peukkuja, ja odottelen innolla modernia lopputulosta! :) Jotain tuttua tuossa nykyisessä keittiössä tosiaan on ;P

Katja kirjoitti...

Innolla seuraan, sama homma pitäisi olla edessä täälläkin. Kerro sitten hyvät vinkit tuon keittiöttömyyden kanssa :)

Hanni kirjoitti...

Onnea remonttiin! Kyllä se sitten on kaiken vaivan arvoista, kun remppa valmistuu. Helppoja ruokia vaan kehiin, ja yllättävän vähällähän sitä tulee toimeen; mikro ja juokseva vesi kun on niin ei hätää ;)

Anis kirjoitti...

Voi, olisipa ihana aloittaa keittiöremppa. Täytynee vielä kuitenkin tyytyä uusimaan vetimiä ja kaakelimaalin jo sudinkin laatoille.

Miina. kirjoitti...

Meillä on sama kans edessä kesän aikana! :D Huomenna mennään katsomaan yhtä suunnitelmaa...

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kyllä sen kaaoksen kestää, kun tietää lopputuloksen olevan upea!

Lotta kirjoitti...

Tsemppiä remonttiin, lopputulos on taatusti hieno ja kaiken vaivan arvoinen! Meillä kun rempattiin keittiö 1,5v sitten, syötiin remonttiaika lähinnä pitsaa ;o) Siirrettiin pieni pöytä olkkariin, uuni eteiseen jne voit uskoa ettei ollut kivaa. Onneksi remontti ei kestänyt kauaa ja lopputulos oli 100000kertaa kivempi kuin entinen keittiö :) En malta odottaa että näen kuvia teidän uudesta keittiöstä!

Anna kirjoitti...

Oih, mielelläni jään odottamaan remontin vaiheita ja uutta keittiötä. Meillä on just tuon tyyliset keittiön kaapit... ja keittiöremppa haaveena joskus!

kati kirjoitti...

Tsemppiä ja pitkää pinnaa! Mutta kyllä sitä jaksaa kun hyvää on tiedossa.

Pauliina kirjoitti...

Tsemppiä remonttiin! Mikroruoka tuli talven aikana liian tutuksi :( Onko sinulla jotain suunnitelmakuvia, joita viitsisit vilauttaa?

Kotilo kirjoitti...

Hyvä ja avoin pohja uudelle keittiölle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...